בעיות עם הבן שלי בגיל 23

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות עם הבן שלי בגיל 23
    ref
    23/12/2012

שלום אני בן 57 יש לי ילד בן 23 שעבר תאונה דרכים בגיל 10, ולא שירת בצבא עקב המצב שלו.
    אני גידלתי אותו לבד בלי אמא - האמא נטשה כשהוא היה בגיל 8
    הבן לא מתייחס אלי, אין הערכה כלפי
    אני צריך להעיר אותו בבוקר לעבודה - לפעמים מתקשר עשרות פעמים כדי להעיר אותו
    אני מכין לו אוכל, אני מכבס לו, מנקה לו את החדר
    הוא מאוד מופנם, סגור בחדרו, הוא יכול לישון שעות ואפילו ימים
    אני מרגיש שנמאס לי מאוד
    אומנם אני בן 57, איך אינני יודע איך לנהוג
    אבקש את עזרתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם הבן שלי בגיל 23

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם הבן שלי בגיל 23 - תגובה

ענבל מילר היללי
    24/12/2012

שלום לך,
    עברת חיים לא פשוטים בהקשר המשפחתי. לגדל ילד לבד זו משימה סבוכה ומורכבת, על אחת כמה וכמה שהיו ועדיין יש התמודדויות לא קלות עם בנך.
    אפשר להבין את התסכול שאתה מרגיש. נשמע שאתה אב מעורב ואכפתי, שלא מוותר בקלות, אבל מרגיש כפיות טובה בצד השני. כמעט בלתי נמנע לחוש שהיעדר התגובה בצד של בנך היא נגדך. ויחד עם זאת, אולי עליך לקחת בחשבון שלבנך יש קשיים משלו. אולי הוא לא ממש מתנגד לך אלא מנסה להתמודד עם החיים, וזו לא תמיד משימה קלה עבורו. אני מיחה שלגדול ללא אם מגיל 8, לעבור תאונת דרכים, זה בטח גבה את המחירים שלו והשפיע על האישיות שלו.
    אולי עליך להתיר את הרסן קצת, לתת לו להתמודד, ובכך אולי גם לתת לעצמך קצת חופש, מהדאגה והתסכול התמידיים. נסה להמליץ לו לפנות לטיפול פסיכולוגי רגשי, אולי זה יוכל לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו