מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העלבותתהילה23/12/2012
היתה לנו פגישת קבוצה בתחילת התהוותה חלק היו פעם אחת ןחלק לא, התישבה לידי אשה התחלתי לדבר איתה דברנו כמש דקות אחכ היא קמה ביקשה סליחה,,ושינתה מקום הישיבה שלה הלכה לשבת היכן שהנשים כבר הכירו מפעם ראשונה והיתה יותר איטרקציה שם אני נפגעתי היות ולי זאת היתה פעם ראשונה ולא הכרתי אף אחת לקח לי זמן להתאושש מכך, יתכן מאוד ורצתה לשבת בקבוצה שיותר דברו ביינהם,אבל אני נעלבתי האם זה טבעי ונורמלי שנעלבתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלבות - תגובה
ענבל מילר היללי24/12/2012שלום לך,
לשאלתך, כן. זה נראה לי נורמלי לחלוטין. אני חושבת שבהחלט אפשר להבין את הפגיעה שהרגשת. מאמינה שאנשים רבים בתנאים דומים היו מרגישים עלבון מסוים, גם אם היו נבדלים ביניהם בעוצמת הפגיעה, וגם בסגנון ההתמודדות.
אני לא ככ יודעת באיזו קבוצה מדובר, אבל אם מדובר בקבוצה בעלת אופי טיפולי, מציעה לך לפתוח בפורום של הקבוצה משהו ממה שאת מרגישה. זה עשוי לסייע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל תודה על תשובתך היא כבר עזרה
תהילה24/12/2012לי זו, לא חברה בעל אופי טיפולי חשבתי שאני חריגה או רגישה מידי אני תמיד משווה לעצמי איך אני היתי נוהגת לא היתי נוהגת ככה, היתי מודעת לזה שזה יפגע בשני,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)