העלבות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• העלבות
    תהילה
    23/12/2012

היתה לנו פגישת קבוצה בתחילת התהוותה חלק היו פעם אחת ןחלק לא, התישבה לידי אשה התחלתי לדבר איתה דברנו כמש דקות אחכ היא קמה ביקשה סליחה,,ושינתה מקום הישיבה שלה הלכה לשבת היכן שהנשים כבר הכירו מפעם ראשונה והיתה יותר איטרקציה שם אני נפגעתי היות ולי זאת היתה פעם ראשונה ולא הכרתי אף אחת לקח לי זמן להתאושש מכך, יתכן מאוד ורצתה לשבת בקבוצה שיותר דברו ביינהם,אבל אני נעלבתי האם זה טבעי ונורמלי שנעלבתי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלבות - תגובה

ענבל מילר היללי
    24/12/2012

שלום לך,
    לשאלתך, כן. זה נראה לי נורמלי לחלוטין. אני חושבת שבהחלט אפשר להבין את הפגיעה שהרגשת. מאמינה שאנשים רבים בתנאים דומים היו מרגישים עלבון מסוים, גם אם היו נבדלים ביניהם בעוצמת הפגיעה, וגם בסגנון ההתמודדות.
    אני לא ככ יודעת באיזו קבוצה מדובר, אבל אם מדובר בקבוצה בעלת אופי טיפולי, מציעה לך לפתוח בפורום של הקבוצה משהו ממה שאת מרגישה. זה עשוי לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענבל תודה על תשובתך היא כבר עזרה

תהילה
    24/12/2012

לי זו, לא חברה בעל אופי טיפולי חשבתי שאני חריגה או רגישה מידי אני תמיד משווה לעצמי איך אני היתי נוהגת לא היתי נוהגת ככה, היתי מודעת לזה שזה יפגע בשני,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו