סבתא מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סבתא מבולבלת
    ורדית
    24/12/2012

ערב טוב! אני סבתא לנכד ובתי בהריון. אני משתדלת לעזור לה עם הנכד בעלי ואני יוצאים מהעבודה לוקחים אותו פעם בשבוע מהגן אלינו וימי שישי הם מגיעים לארוחה . השבוע בתי הודיעה שהילד חולה והם לא יגיעו לארוחה. הצעתי לה שנגיע אליה עם האוכל שכבר בישלתי או להביא לה האוכל לא הסכימה. במוצ"ש התקשרתי חתני ענה , בתי היתה למטה שאלתי אותו אם אפשר להגיע אליהם גם להביא את הדברים שקניתי לתינוקת שתיוולד וגם לבקר את נכדי הוא אמר לי שאין בעיה ודיברתי גם עם הנכד הוא היה מלא מצב רוח , כשהיינו בדרך בתי התקשרה ואמרה לנו לא להגיע כי החום של הילד עולה ויורד והוא מקופצ'ץ היא ידעה שאנחנו בדרך ולא עניין אותה כלום זו פעם השניה שהיא עושה לנו את זה זה מאד מעליב אותנו כשהיא צריכה שאנחנו נשמרטף אנחנו מתייצבים. אחרי הלידה הראשונה לקחתי שבוע חופשה והיא עשתה לי את המוות. התייחסה אלי גרוע . הייתי בייעוץ והפסיכולוגית אומרת שאני לא צריכה להעלב ולהמשיך לעזור לה וגם כשאני מתקשרת כל יומיים בשעות שהיא פנויה מהילד ,היא חסרת סבלנות בס"ה אני לא מרבה איתה בדיבור בכלל אני לא יודעת אם כדאי לי לקחת חופשה אחרי הלידה השניה או לחכות שהיא תפנה אלי לבקשת עזרה. בעלי מאד כועס הוא חושב שאני וותרנית מדי . בעקבות הקטעים האלה החלטתי שיותר אני לא מגיעה אליה אם היא לא צריכה אותי ומתקשרת אליה רק פעם בשבוע אשמח לשמוע את דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבתא מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה

ורדית
    25/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתם מדלגים ?חשובה לי ההזרה

ורדית
    28/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבתא מבולבלת - תגובה

ענת דינור
    30/12/2012

שלום ורדית
    נשמע שהקשר שלך עם בתך מאד חשוב לך. לעתים קרובות קיים מתח בין סבתות לאמהות צעירות בגלל מגוון רגשות ואינטרסים מנוגדים. נשמע שאת מוטרדת מהשאלה מדוע בתך נוהגת כך עמך, במיוחד כשאת כל כך מסורה אליה. הצעתי אליך היא לנסות לדבר עם בתך ולהבין ממנה מדוע היא מרחיקה אותך לפעמים. אולי יש סיבה שבגללה היא נוהגת כך, ואם תדברו על זה תוכלו אולי למצוא פתרון ותרגישו שתיכן יותר טוב.
    בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו