פחד מהעתיד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מהעתיד
    זיו
    16/05/2007

שלום. אני סטודנט, עומד עכשיו לקראת סיום התואר הראשון ואני פשוט מבועת מהחיים. אני לא מאמין שאני אצליח למצוא עבודה, כאילו עד עכשיו הייתי במסגרת מגוננת שכל מה שהייתי צריך לעשות בה זה להוציא ציונים טובים ואנשים חשבו שאני שווה משהו ועכשיו כשאני אצא החוצה כולם יבינו שאני אפס שלא יכול לעשות כלום עם עצמו. אף אחד לא לוקח את הפחדים שלי ברצינות אבל הם מטרידים אותי בלי הפסקה, אני לא מצליח לישון כמו שצריך בלילה, כל הזמן רק דואג בקשר לעתיד. זה שאין לי חברה ואני לא מצליח להחזיק קשר מעבר לכמה פגישות מוריד לי את הביטחון עוד יותר. אני מרגיש פשוט אפס. מה אני יכול לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהעתיד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמו ליאל...

רונן דוד
    17/05/2007

אתן לך תשובה דומה לזו שנתתי לליאל,
    שינויים והתחלות בחיים עושים עקב בצד אגודל ולא בואת אחת.

תתחיל בשלבים, לאט לאט תנגוס מהחיים ביסים קטנים,
    בכל המישורים, עבודה, חברה וכל מה שבא לך...

בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזו אוניברסיטה אתה לומד?

הילה הראל
    22/05/2007

ברוב האוניברסיטאות קיים שירות יעוץ לסטודנט. היעוץ יכול להתמקד בחלקים הנפשי ים(חרדה מפני העתיד למשל) ובחלקים הקונקרטיים (יעוץ בבחירת מקצוע, הכנה לקראת ראיון עבודה וכדומה).
    כדאי לך לבדוק את האפשרות הזו ולנסות להתקבל למספר פגישות אצל איש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו