נער חסר ביטחון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נער חסר ביטחון
    אמא מודאגת
    25/12/2012

שלום
    בני בן 14 תלמיד מצויין בלימודים
    אך חברתית אין לו חברים בכיתה מלבד תלמיד מכיתה מקבילה
    כל הזמן במחשב
    מדי פעם מספר על הצקה בכיתה שהוא מסתדר ושאני לא אתערב
    נראה שמח לא בדיכאון
    אך חסר ביטחון אפילו העמידה שלו מראה זאת קצת כפוף העיניים ...
    לא מחזיר אם מציקים לו
    בבית יש לו את כל התמיכה שבעולם אהבה מאיתנו ומאחיו
    מה אתם ממליצים לי לעשות
    האם כדאי לקחת אותו לטיפול לשיחות מהזיכרון שלי מפסיכולוגים שלרוב לי לא עזרו אז אני קצת חוששת מזה
    ???????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער חסר ביטחון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה

אמא מודאגת
    27/12/2012

מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נער חסר ביטחון - תגובה

ענת דינור
    27/12/2012

אמא מודאגת שלום
    מה שאת מתארת מאפיין בני נוער רבים. גם ההסתגרות, וגם הרצון להרחיק את ההורה ולא לערב אותו/ה. השאלה שצריכה הן להישאל כאן היא האם לדעתך הוא נמצא במצוקה אך לא מדבר על כך. איני יכולה להגיד לך האם כדאי לקחת אותו לטיפול, השיקול צריך להיות שלך בהתבסס על מה שאת מרגישה ממנו, ובראש ובראשונה- על רצונו האישי. אני מבינה ממך שניסיונך האישי עם טיפול פסיכולוגי לא היה חיובי. איני יודעת לומר לך האם עבורו זה יהיה שונה בהכרח, אך במידה והוא מעוניין בטיפול שווה לאפשר לו את החוויה. גיל ההתבגרות הוא גיל של מהפכות וטלטלות רגשיות, והן גיל של בדיקת העצמאות והנפרדות מההורה. לפעמים טיפול יכול לעזור להתמודד יותר בקלות עם מגוון האתגרים הרגשיים שמציב גיל ההתבגרות, אבל שוב- לגביו ספציפית רק את יכולה לדעת.
    בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אמא מודאגת
    28/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו