מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטחון עצמיי??איזה אחד07/03/2008
שלום אחי אני התחלתי לעבוד עכישו אני מצאתי עבודה דברתי איתך כבר מצאתי עבודה אבל איזה אחת בעבודה צעקה עלי באותו שניהה מזה ירד לי הבטחיון המנלת ראתהה שעבודת צעקה עלי אחרי זה היא לקחה אותי לצד אמרתי לי מקווה שלא נפגעתהה שהיא צעקה עליך זה בגגל שיש לך לחץ אמרתי שלא נפגעתי אבל בתוך הלב אניייי מאוד נפגעתי ממממנה הורדיה לי תבטחון לללכת לעבודה וגם בטעות שפכתי שםם איזה משהו אז איזה אחת אמרה לי אני לא יודעת איך אתה מגיע למצב כזה מה צריךך לגיד להם במצב כזה אני לא יודע עם ליכנס בהםם או שלאא אני מסדתר שם ם אנשים אבל שאני עושה איזה טעות קטנה ישר צעוקים עליייייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקחת ללב יותר מדי
סיגל לוי07/03/2008הי עידן
אתה צריך להיות מוכן לכך שבמקום חדש לוקח זמן להתאקלם
לוקח זמן לעשות פחות טעויות, להכיר את התפקיד
אנשים שונים מנסים לבדוק מי אתה, מה תגובתך
לכן תקשיב להערות, תלמד מהם, אבל קח בחשבון שזו חלק מההתחלה...
כל התחלה לקוחת זמן...
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)