חזרה לשגרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חזרה לשגרה
    בת 22
    26/12/2012

שלום, אבא שלי נפטר לפני שבועיים ממחלת הסרטן.. אני לא מצליחה לחזור לשגרת העבודה, אני נציגה טלפונית ואני לא יודעת מה לעשות.. אני מגיעה לעבודה ומצליחה לעבוד ממש מעט, מה צריך לעשות? להכריח את עצמי כמו שאני עושה עכשיו? או לתת לעצמי עוד זמן? אני ממש בדילמות עם עצמי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לשגרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לשגרה - תגובה

ענת דינור
    27/12/2012

שלום לך
    שבועיים זה מעט מאד זמן. את חווה אובדן ענק וכואב, זה טבעי מאד שיעברו עליך ימים קשים עם קושי משמעותי בתיפקוד. אין שום ציפייה שתחזרי כל כך מהר לעניינים. אבל הוא למעשה תהליך שהאדם זקוק לו, כדי להתמודד עם כאב עצום ובלתי נסבל. תהליך האבל הוא תהליך של התמודדות עם מגוון רגשות, והוא אורך זמן, לפעמים גם חודשים. את לא צריכה להאיץ בעצמך לחזור לשיגרה, אם כי זה מאד טבעי שתירצי ככבר להשתחרר מהכאב שאת שרויה בו. תני לעצמך את הזמן, וככל שתרשי לעצמך להרגיש את הרגשות האמיתיים שלך, כך תוכלי להשלים בהמשך עם האובדן ועם האבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!

בת 22
    28/12/2012

עזרת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו