חרטה לאחר ניתוק קשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרטה לאחר ניתוק קשר
    אורן
    26/12/2012

לפני כחודשיים ניתקתי קשר מחבר מאד מאד קרוב, חברות אמיתית וקרובה מאד של 5שנים. (כבר חשבו שאנחנו בני זוג)
    ואז גיליתי שהוא שיקר לי במשך 3 חודשים, נעלבתי עד עמקי נשמתי, הוא ניסה להתקשר/לסמס/ ביקש סליחה...אך אני הייתי החלטי להרחיק אותו מחיי..לאחר זמן מה, הוא הפסיק לנסות והקשר ניתק..אני באותה תקופה הייתי מלא כעס ועצבים ולא היה ממש אכפת לי ממנו, לא רציתי לשמוע ממנו בכלל.

הבעיה החלה לאחרונה, התחלתי לחוש חרטה על ניתוק הקשר, כבר לא כעסתי עליו כ"כ, אפילו מצאתי תירוצים עבורו...אני ממש ממש מתגעגע אליו.

זה טבעי? הרי הכעס שחשתי בהתחלה מנע ממני כל רצון לקשר, מה קורה איתי?
    רק רוצה לחזור אליו ולחברות שהייתה לי ולא יודע איך עושים את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרטה לאחר ניתוק קשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרטה לאחר ניתוק קשר - תגובה

ענת דינור
    27/12/2012

שלום אורן
    נשמע שהחבר שלך היה אהוב עליך מאד ולכן גם הפגיעה ממנו היתה גדולה. נפגעת ממנו ובתגובה כעסת, והכעס כנראה היה עוצמתי כעוצמת הפגיעה ממנו. זה טבעי שעם הזמן הכעס שלך נרגע, ואתה חש שוב את האהבה והרצון להתקרב אליו. איני רואה כל פסול ברצון להתחבר אליו בשנית, אך כיצד לעשות זאת רק אתה יכול לדעת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו