מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוד קל בדיבורים אך קשה במעשים!לילי08/03/2008
נכון שאין דרך אחרת מלשכנע את האדם לצאת ממשבר בדרך כל שהיא
ולפעמים מילים עוזרות אבל בדיוק לשנייה ולאחר מכן חוזרים למציאות הקשה של כל אחד מאיתנו יש את החזקים נפשית שיפעלו לטובתם
ולעומת זאת יש את החלשים יותר שהצרות גדולות עליהם בכמה מידות וקשה להם מאוד לראות את האור בקצה המנהרה לכן הם נתלים על כל פיסת מידע שיכול לתת להם עזרה ותמיכה נפשית (פורומים למינהם)
שאני בהחלט לא מזלזלת וההפך הגמור מאוד מברכת על קיומם.
מתוך ניסיון ומשבר נוכחי שאני עוברת במקביל אני נעזרת גם בחברות,משפחה,ונוכחתי לדעת מהר מאוד שלפעמים זה לא תלוי רק באדם עצמו אלא על המון גורמים אחרים שמשפיעים עליו לבצע שינויים
כגון:ילדים,מצב כלכלי, הרגלים, תרבות ועוד..
נכון המשפט "אם אין אני לי מי לי" בתאוריות הכל נשמע יותר יפה וקל
אך במציאות מאוד מאוד קשה לבצע שינוי ולא לכולם יש את הכסף להעזר בפסיכולוג טוב שלא בטוח שגם הוא יעשה את העבודה .
ובכל זאת צריך כל אחד מאיתנו לזכור דבר אחד וחשוב מאוד להאמין שבאמת יש אור בקצה המנהרה ודרכו אפשר למצוא את הדרך לחיים יותר טובים. (וגם את עצמי אני משכנעת גם אם קשה לי כרגע).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילים כדורבנות !...
רונן דוד08/03/2008
את בהחלט צודקת,
השינוי האמיתי לא קורה בין יום
ואני מאמין ש- 90% מהשינוי המיוחל תלוי ברצון שלנו,
וביכולת שלנו לשנות הרגלים. עשרת האחוזים הנותרים הם התערבותם וסיועם של פסיכולוג, חברים, משפחה וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)