צריכה התייעצות דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה התייעצות דחופה
    מעיין
    31/12/2012

שלום אני בת 16
    יש לי חברה שהכרתי אותה יותר טוב רק השנה(כי העבירו כיתות). תמיד היינו בקשר אבל רק של שלום ומה נשמע. מאז שהתחלנו יותר להתחבר אני מרגישה סוג של חיבור מוזר שגם קרה בזמן קצר ושבחיים לא היה לי עם אף בן אדם. זה הגיע למצב שאני נפגעת מכל דבר קטן שהיא עושה (לא בכוונה כי אין לה כוונה לפגוע בי) ואני נכנסת למצב של דיכאון ושאני חוזרת הביתה אחרי מצב כזה אני רק בוכה ולא רוצה לעשות כלום או שאני לא מצליחה ללמוד ולהתרכז במשהו אחר חוץ מזה. חשבתי שאולי אני מפתחת אובססיה כלפיה ושאולי אני לסבית. אני חושבת שהאפשרות שאני לסבית לא כל כך הגיונית כי היו לי 2 קשרים רציניים ועם אחד מהם שכבתי ונמשכתי אליו מאוד וגם אני לא מרגישה שזה בקטע לסבי.
    אני ממש צריכה עזרה כי המחשבות האלה משגעות אותי וזה משפיע עליי בצורה משמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה התייעצות דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה התייעצות דחופה - תגובה

ענת דינור
    12/01/2013

שלום מעיין
    נשמע שהחברה שלך מאד יקרה לך ואת זקוקה מאד לאהבתה. הצורך באהבה ובאישור מחברה הוא דבר טבעי ולא מעיד כשלעצמו על נטייה מינית כזו או אחרת. נשמע שאת פונה לפורום כדי לקבל הרגעה שאינך לסבית. איני יודעת מדוע את מוטרדת ואיני יכולה לדעת דבר על נטיותייך המיניות. אני רק יכולה לומר באופן כללי שגיל ההתבגרות הוא גיל שבו הרגשות כלפי חברים וחברות יכולים להיות עוצמתיים ולפעמים גם מבלבלים, וזה דבר טבעי לחלוטין. נשמע שאת חרדה לאבד את אהבתה של חברתך והחרדה הזו מציפה אותך, כנראה מסיבות פנימיות שאינן בהכרח קשורות בחברתך, אבל מהן אותן הסיבות ומדוע את כה חרדה לאבד - את זה רק את יכולה לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו