מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה התייעצות דחופהמעיין31/12/2012
שלום אני בת 16
יש לי חברה שהכרתי אותה יותר טוב רק השנה(כי העבירו כיתות). תמיד היינו בקשר אבל רק של שלום ומה נשמע. מאז שהתחלנו יותר להתחבר אני מרגישה סוג של חיבור מוזר שגם קרה בזמן קצר ושבחיים לא היה לי עם אף בן אדם. זה הגיע למצב שאני נפגעת מכל דבר קטן שהיא עושה (לא בכוונה כי אין לה כוונה לפגוע בי) ואני נכנסת למצב של דיכאון ושאני חוזרת הביתה אחרי מצב כזה אני רק בוכה ולא רוצה לעשות כלום או שאני לא מצליחה ללמוד ולהתרכז במשהו אחר חוץ מזה. חשבתי שאולי אני מפתחת אובססיה כלפיה ושאולי אני לסבית. אני חושבת שהאפשרות שאני לסבית לא כל כך הגיונית כי היו לי 2 קשרים רציניים ועם אחד מהם שכבתי ונמשכתי אליו מאוד וגם אני לא מרגישה שזה בקטע לסבי.
אני ממש צריכה עזרה כי המחשבות האלה משגעות אותי וזה משפיע עליי בצורה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה התייעצות דחופה - תגובה
ענת דינור12/01/2013שלום מעיין
נשמע שהחברה שלך מאד יקרה לך ואת זקוקה מאד לאהבתה. הצורך באהבה ובאישור מחברה הוא דבר טבעי ולא מעיד כשלעצמו על נטייה מינית כזו או אחרת. נשמע שאת פונה לפורום כדי לקבל הרגעה שאינך לסבית. איני יודעת מדוע את מוטרדת ואיני יכולה לדעת דבר על נטיותייך המיניות. אני רק יכולה לומר באופן כללי שגיל ההתבגרות הוא גיל שבו הרגשות כלפי חברים וחברות יכולים להיות עוצמתיים ולפעמים גם מבלבלים, וזה דבר טבעי לחלוטין. נשמע שאת חרדה לאבד את אהבתה של חברתך והחרדה הזו מציפה אותך, כנראה מסיבות פנימיות שאינן בהכרח קשורות בחברתך, אבל מהן אותן הסיבות ומדוע את כה חרדה לאבד - את זה רק את יכולה לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)