מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמה קשהליאל16/05/2007
אני חיילת בת 19 וחצי שחיה עם הסבתא ,מגיל קטן הייתי בפנימיות בשל מצבי המשפחתי כיום אני מוגדרת חיילת זכאית סיוע ולכן אני זכאית להטבות שביניהם זה דירה ,יום שני כבר קבלתי מפתחות לדירה ואני כבר יכולה להכנס אך ההתלבטות שלי ממש קשה ,שם תהיה לי פרטיות אף אחד לא יגיד לי מה לעשות אף אחד לא יעיר לי ,תהיה לי עצמאות כיון בבית של סבתא שלי אני כל הזמן מנקה מסדרת עוזרת ,סבתא שלי אשה מסורתית והיא מכריחה אותי לעשות שבתות אתה וזה ממש מבאס ,אני תמיד צריכה לסדר ולנקות אחרי דודים שלי שעושים מה שבה להם ולא מסדרים בקיצור אני ממש מרגישה פיליפינית ואין לי זמן לעצמי עכשיו אני מאוד רוצה לעבור אך עומדות בפני דילמות :אני אהיה רחוקה מאמא שלי ,יש סיכוי שלא אסתדר עם השותפות ,סבתא שלי תהיה לבד ,אחותי התאומה שבקושי מתפקדת גם תשאר לבד וזה הכי כואב לי ,בנוסף קניתי לפטופ ואני ממש מפחדת שיגנבו לי אותו בדירה החדשה בקיצור אני ממש קרועה ולא יודעת מה להחליט בין החופש והפרטיות שלי לבין המשפחתיות שעליה אני משלמת מחיר בחופש שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי לעשות שינויים בחיים...
רונן דוד17/05/2007
בוקר טוב לך,
מה שאת מתארת מאפיין קושי כמו בכותרת.
אני מציע לך לעשות שלב שלב, לאט לאט לעבור לבית החדש.
את יכולה לקחת את הדירה שהצבא נותן לך,
אבל תזכרי שהצבא לא מחייב אותך לגור בה.
אני מאמין שתוכלי לקחת בית בקרבת סבתך,
כך שתוכלי להתגורר בבית כשיתחשק לך ותרצי קצת פרטיות,
בשאר הזמן תשהי אצל סבתך.
כך ככל שיעבור הזמן תראי אם העצמאות מתאימה לך.
לא צריך לעשות את זה בואת אחת, אפשר לאט לאט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל יקרה,
הילה הראל23/05/2007נשמע שלמרות גילך הצעיר, עברת הרבה בחיים. היום את עומדת על סף בגרות והצבא מציע לך אפשרויות חדשות בחיים, אפשרות לצאת לעצמאות, לתפוס קצת מרחק מהמשפחה ולהתחיל לחיות את חייך. אני אומרת "לתפוס קצת מרחק", מכיוון שהמשמעות היא שאת תוכלי לשלוט יותר על כמה את מבלה עם המשפחה, מתי את עושה שבת אצל סבתא ומתפקדת על תקן "הפיליפינית" של המשפחה, מתי את נמצאת עם אחותך התאומה ומתי את נמצאת בדירה שלך וחיה את חייך. זה לא אומר שאת נעלמת או מנתקת מגע.
ואם את חוששת שיגנבו לך חפצים אישיים, במיוחד את הלפטופ, שזה חפץ לא זול, כדאי שקודם כל תבדקי מי השותפות שלך ואחר כך תחליטי מה את משאירה בחדרך ומה את לוקחת אתך לכל מקום. הרי היתרון בלפטופ הוא שאפשר לקחת אותו בתיק, בניגוד למחשב אישי...
חות מזה, עם כל מה שעברת, אולי כדאי שתפני לטיפול שיעזור לך להתחיל את חייך הבוגרים בצורה בשלה, מחושבת ומודעת יותר?
טיפול יכול לתרום מאוד להתפתחות האישית שלך. מומלץ בחום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך!
סיון31/05/2007שלום לך!
לפי מה שציינת, מיצעד אחד את קצת יותר לא רוצה לעבור. אני מבינה אותך ואת זה שאת כבר גדולה ורוצה פרטיות, אך שימי ל איזו תחושה יותר חזקה. תנסי לימצוא את הדברים הטובים, במשהו מסויים.
ביינתים זה נידמה לך שאת רוצה את החופש שלך, אך נסי להבין לא רק מה את יותר רוצה, אלא, מה נישמע לך יותר הגיוני. מה נישמע לך יותר טוב, יותר נכון לעשות. תחשבי טוב טוב.
רק תידעי שאת תמיד יכולה לנסות לגור לבד ואז לעבור בחזרה עם מי שאת רוצה.
להיתראות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)