גילוי מידע על המטפל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גילוי מידע על המטפל
    נירית
    10/01/2013

שלום,
    כמו מטופלים רבים אני מניחה, גם אני משוטטת מדי פעם באינטרנט בחיפוש אחר מידע אודות המטפל שלי. יש לי צורך לפעמים לקרוא עליו, על פועלו..מסיבות שונות. נחשפתי השבוע למידע אישי אודות מצבו המשפחתי. הדבר משפיע עלי במובן הזה שעד עכשיו הוא לא חשף בפניי מידע אישי אודותיו או אודות משפחתו. כמו כן אני לא יודעת אם המידע אמין. האם להעלות את הנושא בפגישה הבאה שלנו? האם זה חשוב מספיק? או שזה ייתפס על ידו כחדירה לפרטיותו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוי מידע על המטפל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי מידע על המטפל - תגובה

ענת דינור
    12/01/2013

שלום נירית
    המחשבות של המטופל על המטפל שלו, בין אם מדובר באהבה, שנאה, סקרנות או בושה, הם תמיד חומר של הטיפול והם חלק בלתי נפרד מהטיפול. כלל הרגשות של המטופל כלפי המטפל קיבלו (ע״י פרויד) את המינוח המקצועי ״העברה״, או באנגלית transference, וקיימות תפיסות לפיהן ההעברה היא לב ליבו של הטיפול. אני ממליצה לך לשוטט קצת באינטרנט ולחפש את המושג הזה, אולי זה יעזור לך במפגש שלך עם המטפל שלך ובחשיפה של רגשותייך מולו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו