דחייה חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחייה חברתית
    אלמונית
    11/01/2013

איך אני יכולה להתגבר על הרגשות השליליים שאני מרגישה עקב דחייה חברתית? ניסיתי במשך תקופה ארוכה יחסית להיות חלק מקבוצה, ופשוט לא הצלחתי להשתלב, בגלל כמה וכמה דברים.
    ההרגשה היא מאוד ברורה: אני לא רצויה שם. זה גורם לי כאב של ממש, ועצב. באמת באמת שעצוב לי, מבפנים. קשה לי עם העובדה שלא רוצים אותי, ושזכיתי לזלזול ולהתעלמות.
    יש לכן עצות התמודדות בשבילי? איך אפשר להפוך את זה ליותר קל? :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחייה חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קיבלתי תגובה...

אלמונית
    13/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן?

אנונימית
    21/01/2013

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחייה חברתית - תגובה

אפרת בן שם
    22/01/2013

שלום אלמונית.
    שאלתך ממש לא ברורה לי. דחייה חברתית אכן גורמת רגשות שלייים, אינני יודעת איך ניתן להתגבר עליהם. השאלה היא מדוע את חווה דחייה חברתית? מדוע את נמצאת בסביבה שאת חשה שאינך רצויה שם? מה הופך אותך ללא רצוייה? האם זה משהו שאת עושה ואינך מודעת אליו? האם זאת תחושה שאת מכירה ממקומות או זמנים אחרים בחייך? מדוע את ממשיכה לנסות להשתלב בתוך קבוצה שגורמת לך להרגיש ככ רע? האם את חייבת להיות בקירבת הקבוצה הזאת או שאת יכולה לבחור לעצמך קבוצה אחרת שבה תחושי טוב עם עצמך?
    שאלות רבות לשאול את עצמך, מול עצמך או מול מטפל שיוכל להאיר לך נקודות למחשבה נוספות ולא להמשיך והיות כלואה בתוך חויה כה קשה ואף משפילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו