מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה חברתיתאלמונית12/01/2013
שלום,
אני סובלת כבר שנים רבות מאוד מחרדה חברתית מאוד קשה ומורכבת.
זה התחיל ביסודי, ממש מכיתה א' שהייתה ילדה שניטפלה אליי, השפילה אותי, הציקה לי מאוד. מאז הביטחון שלי ירד, וילדים היו נטפלים אליי כי כבר הייתי חסרת ביטחון וביישנית. כך זה נמשך בכל כיתה, ועד לתיכון. גם בתיכון היו בנות שהיו אומרות דברים בלי לחשוב, גם מורים. בקיצור כולם רמסו אותי, עם או בלי לשים לב, וגרמו ל לחרדה חברתית מאוד מאוד לא פשוטה.
אני טיפולתי בה כמעט בכל דרך אפשרית, אבל שום שום דבר לא עוזר לי!
אני לקחתי פרחי באך, עשיתי היפנוזה, דמיון מודרך, שיחות עם פסיכולוגים, וכלום לא עוזר לי.
אני מתוסכלת אני לא מצליחה כך לחיות.
אני מלאת פחדים וחרדות בלי סוף. פחד בלימודים, מהמורה, מקריאת שמות, מהבנות במכללה, בעבודה, בעיקר ישיבות צוות, אני מפחדת לדבר, מפחדת שיראו אותי, מפחדת לצחוק, מפחדת לאכול, מפחדת לענות לטלפון ליד אנשים, מפחדת לענות לו בכלל, מפחדת לקנות בסופר, מפחדת לשלוח אסמס אם רואים, מפחדת לדבר ליד אנשים, מפחדת מפחדת ומפחדת... כל החיים שלי זה פחד אחד גדול. אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמ ואיך לעזור לעצמי. אני רוצה לחיות נורמלי, ולא לחיות-לא לחיות. זה מנווט לי את החיים, אני לא יכולה לעשות כלום, אני לבדי בעולם ללא חברים, ללא אנשים קרובים, רק שתיים שגם להם יש חרדה חברתית ואנחנו יחד מנסים לעודד אבל זה לא פותר כלום.
מה עוד אפשר לעשות?
אני מרגישה ייאוש עמוק ואני קרובה מילימטר אחד מלהרים ידיים מהחיים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה חברתית - תגובה
ענת דינור12/01/2013שלום אלמונית
נשמע שאת מאד סובלת ומיואשת מהאפשרות לקבל עזרה מיטיבה. אני מבינה מדברייך שניסית ללכת לטיפול אבל לא נעזרת. חרדה חברתית הנה הפרעה נפשית שיכולה באמת למרר את החיים, ויש מגוון שיטות טיפוליות להתמודד עמה. אני ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר והוא יפנה אותך לטיפול המתאים.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)