מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סובלת שנים דחוףמישהי19/01/2013
שלום רב
אני בת 42 נשואה ואמא ל3 בוגרים
שנים שאני סובלת מדיכאונות מצביי רוח כמובן שטיפלתי בנושא אבל זה לעלום לא חוזר להיות כמו שהיה לפניי הדכאונות .
אני מטופלת בכדורים ובעוד מכשיר נהדר לטיפול בדכאונות והמון שנים של שיחות שכרגע פסקו מחוסר זמן וכסף.
אני חושבת שהבעיה שלי היא הסביבה אליה אני חוזרת עשיתי המון שינויים אומנם קטנים אבל משמעותיים אבל ראיתי שהסביבה עצמה לא משתנה מה שמחזיר אותי לנפילות שלי זה כמו נרקומן שעובר גמילה אם הוא חוזר לסביבה שלו הוא שוב צורך סמים .
אתן דוגמא בעלי כל דבר שמצריך תיקון בבית או ניקיון נניח של חלונות מאוד גדולים שרק הוא יכול לעזור לי לנקות אני יכולה לבקש מליון פעם הוא רק מבטיח ואז אחריי שזה מתחיל להטריף אני נכנסת לאטרף של קללות צרחות שבירת דברים ואז אוליי הוא יעשה ואוליי גם לא ואני אשאר עצבנית ואהיה ברוגז ואכנס לדכאון והוא אני אוהב אותך לא רוצה שתהיי ככה אז למה הוא לא עושה דברים מבעוד מועד כדיי שלא אגיע למצב כזה ?ואז אני כבר לא מאמינה באהבה שלו ולא מתקרבת אליו וזה נגרר ונגרר עד שאני נופלת
עברתי המון סדנאות טיפולים כדורים מטפלים וכלום לא עזר כל דבר מפיל אותי איך אני יכולה להפסיק לקלל הילדים שלי לא יכולים כבר לשמוע אותי כשאני מקללת ויותר מזה אני נורא פוחדת שחלילה אחת הקללות שלי תתגשם אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת שנים דחוף - תגובה
אפרת בן שם22/01/2013שלום מישהי.
אני קוראת את הכאב והתסכול שנובע מחוסר היכולת שלך לצאת מהמלכוד שאת עצמך יוצרת. את הנסיונות הרבים והשונים שלך לסייע לעצמך ואת התחושה שאינך מוצאת את הדרך החוצה את האור הנכסף, אל התקופה שלפני הדכאונות. כאילו אז היה גן העדן הנכסף, וכל השנים לאחר מכן משהו התקלקל.
שני דברים לי אלייך.. ראשית, לאחר שנים של נסיונות טיפוליים שונים, אינני חושבת שתשובה בפורום באינטרנט תוכל לשחרר אותך מתחושות קשות שכאלו. שנית, אני רוצה לומר לך שהשנים,ו והארועים שקורים, וההתמודדיות שהחיים מזמנים אכן משנים את האדם וייתכן שהעבודה שעלייך לכוון אליה, אינה עבודה של שינוי וחזרה אל מה שהיה, אלה של עיבוד אובדנים והשלמה עם חלקים של עצמך שלא ישובו לעולם. אולי בדרך הזאת, התסכול ייקטן וכך גם ההתפרצויות הקשות שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)