מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדהרעות20/01/2013
אני בת 16 ואני סובלת מחרדה ממושכת ואני חושבת שיש לי גם הפרעת פאניקה ואני כבר הרבה זמן בחרדות ואני עדיין לא הלכתי לטיפול ואני חושבת שהמצב הנפשי שלי מאוד ירוד ומאוד לא טוב ואני מרגישה שאני בקושי מתפקדת
ביומיים האחרונים אני התחלתי לחוש תחושה של חוסר מציאות זה נקרא דראליזציה?אני מפחדת שזה בראש שלי או שזה אמיתי ואני מרגישה שאני לא מעכלת את המציאות והכול נראה לי מוזר ולא אכפת לי משום דבר שאני יעשה ואני ממש מפחדת להיות תקועה במצב הזה אני רואה את הדברים ואני מגיבה לדברים אבל אני מרגישה שהמציאות לא אמיתית ואני אמורה ללכת בעוד שלושה ימים לטיפול פסיכאטרי אבל אני מפחדת שזה לא יעזור ואני ממש מודאגת כי זה רק עוד שלושה ימים ואני לא יודעת מה לעשות בינתיים אני מרגישה שאני לא קיימת אני מרגישה בלבול וחרדה ובכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
אפרת בן שם22/01/2013רעות.
ההמלצה שהייתי נותנת לך היא בדיוק זאת... ללכת לפסיכאטר שיאבחן את מה שייש לך ויציע טיפול וזה בדיוק מה שעשית. מקווה שאת כבר יודעת יותר מה יש לך ומה כדאי לך לעשות כדי לא להמשיך לסבול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחדת
רעות22/01/2013אני מפחדת שזה לא יעבור לי התחושה הזאת של הניתוק מהמציאות אני לא יודעת אם זה דראליזציה אסור לי לקבוע ישר בעצמי צריך שפסיכיאטר יאבחן את המצב
אנחנו הלכנו למיון אתמול וגם אנחנו הולכים היום אני מרגישה כאב ראש ובלבול ותחושה שאיבדתי את הזיכרון אני גם מרגישה מבולבלת ואני לא שמה לב למה שאני אומרת כאלו הגוף פועל רגיל אבל אני מרגישה שמשהו בי לא בסדר שאני מרגישה מוזר שהכול נראה לי מוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות
מגי24/01/2013קודם כל תנסי להרגע עד כמה שאפשר
כל מה שאת מרגישה בילבול חוסר מציעות וכו... זה תוצאה של החרדה
אין לך מה לידאוג אני יודעת על מה את מדברת גם אני עברתי את זה
זה לא נעים אבל תהיי בטוחה שהכל בסדר לא יקרה לך שום דבר רע
ממליצה לך להכנס ליוטיוב ולעשות מדיטציה או דימיון מודרך מלמדים שם איך לינשום נכון ולהרגע זה מאוד עוזר
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רעות24/01/2013תודה רבה על התמיכה :)
אני כרגע לוקחת רציפלקס משהו כזה ואני מקווה שזה יעזור
אני לא יודעת אם זה בראש שלי הריאליזציה והתחושות האלה אני מנסה להגיד לעצמי מלא פעמים וכמה שיותר שאני בסדר ושאני קיימת ושאין לי סיבה לפחד ושזה יעבור אני מקווה שהתופעה תחלוף כמה שיותר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחדת - תגובה
ענת דינור04/02/2013שלום רעות
אנא פני לבדיקה פסיכיאטרית בהקדם.
תרגישי טוב
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)