מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לטיפול פסיכולוגי בדחיפות!עילאיוש שלי21/01/2013
שלום אני בחורה צעירה אמא לילד בן שנתיים ו-8 חודשים נימצאת במשבר קשה מאוד אחרי אובדן הריון בשבוע מתקדם שברובו הייתי מתאשפזת לעיתים קרובות מאוד ובהליכי גירושין שלא הולכים להסתיים בזמן הקרוב כמו שזה נראה. כתוצאה מהלחץ הנפשי המטורף שאני נימצאת בו המצב הבריאותי שלי גם נפגע( לחצי דם גבוהים מאוד, כאבי ראש, סחרחורות ובחילות) דבר שדיי מקשה עליי בתפקוד היומיומי שלי אבל אני נילחמת בהכל ולא מוותרת לעצמי ממש מתאמצת להישאר חזקה בשביל הילד שלי שהוא הדבר היחיד שמחזיק אותי ומחזק אותי. לפני חודש התאשפזתי בבית החולים בגלל לחצי דם גבוהים והתעלפויות חוזרות(היה חשד לאירוע מוחי) וברוך ה' שהחשד היה ונשאר רק חשד! אני מאוד חוששת ומאוד דואגת שהלחץ ימוטט אותי ובעיקבות כל הסיפור שלי הרופאה שלי הפנתה אותי דחוף לפסיכולוג הבעיה היא שההפניה היא למרפאה לבריאות הנפש של בית החולים דבר שמונע ממני להתחיל בטיפול שאני כל כך זקוקה לו. נורא מרתיע אותי ואני ממש לא מוכנה להיות תחת הכותרת הזאת והמצב הכלכלי שלי ממש רחוק מלאפשר לי לקחת פסיכולוג באופן פרטי אני נורא נואשת הייתי מאוד שמחה אם מישהו כאן יוכל ליידע אותי אם ידוע לו על אפשרות אחרת במסגרת הקהילה שהיא ללא תשלום או במחיר סימלי פשוט נורא מקומם אותי שבגלל שאין לי כסף אני צריכה להיות בהגדרה הזאת זה לא שיש לי מחלת נפש שמחייבת אותי להגיע לשם אני סה"כ עוברת משברים והגוף שלי מגיב בצורה נורמלית לפי המצב שאני נימצאת בו אני בחורה בריאה בדרך כלל רק צריכה מישהו מקצועי שיקשיב לי! בבקשה תנסו לשמח אותי ולעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לטיפול פסיכולוגי בדחיפות! - תגובה
אפרת בן שם22/01/2013שלום שלי.
בתור מי שעובדת גם במיגזר הציבורי, אני מודעת לסטיגמה ואני חושבת שזה ממש מיותר וחבל שאת נרתעת מלקבל שרות מצויין שמגיע לך ואת יכולה לעמוד בו כי את לא מוכנה להיות תחת ה"כותרת הזאת"... איזו כותרת? שעברת משבר? שאת רוצה לעזור לעצמך להתמודד? שאת אינך מוותרת בשבילך ובשביל ילדך ומשפחתך? כל הכבוד לך שאת אינך מוותרת! הרי עבור הבעייה הרפואית הלכת לבית החולים כדי לטפל ולהתמודד עימה. צר לי שהשרות הציבורי נתפס בצורה כזאת. בעיני זה מוטעה וחסר כל השפעה עלייך בכל רובד שהוא. העובדה שברוב המקרים השרות ניתן בבית חולים, הינה טכנית בלבד. בתוך המרפאות עובדים אנשי טיפול מקצועיים ביותר והעובדה שהצוות הינו רב תחומי, הופכת את העניין הרבה פעמים למקצועי יותר. אם הבעייה היא כלכלית, אל תוותרי לעצמך ותפני. כמובן ניתן גם לקבל טיפול מוזל דרך הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)