מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידהגל22/01/2013
אני גל בת 23, לפני שבוע נפרדתי מהחבר הראשון שלי (שגם אני הייתי החברה הראשונה שלו) והוא היה בן 29.
בתחילת הקשר היה מדהים. התחברנו כמו שתי נפשות תאומות. דיברנו המון, היתה המון תקשורת טובה ובריאה ביננו, אמפתיה, עדינות, סובלנות. הוא לימד אותי הכל מאפס: איך מתנשקים, מה עושים, איך נוגעים. הייתי לפניו בחרדות של מגע מיני והוא פשוט עזר לי להתגבר עליהן.
אפילו יחסי המין ביננו היו ממש כמו שחלמתי עליהם. ככה זה היה בהתחלה.
הוא היה הכי רגיש שיש, עשה הכל כל כך לאט, ועדין, ובזמן שלי ועם הרבה סבלנות.
היינו מאוהבים.
לאט לאט ירדתי אצלו למקום שני ושלישי מבחינת סדר העדיפויות, הוא כבר פחות השקיע בקשר שלנו ולא הסכים לוותר על דברים שהיה רגיל אליהם כשהיה רווק.
זה אומר שהוא העדיף לצאת עם חברים הרבה פעמים, העדיף להתנדב באיזשהו גוף מסויים שהיה לו כל עולמו לפניי.. וגם העבודה שלו הייתה לפניי (היו דברים שהם קצת ארוכים לספר כאן, אבל דברים שהעיד על זה שאני במצוקה ואין לי עם מי לדבר כי אז הוא יאחר לעבודה.. ד.א הוא פרילנסר, את אף אחד זה לא יעניין אם הוא יאחר כי אני במצוקה).
יחד עם זה שהפכתי להיות מספר 2 אצלו, וגם יותר השקעתי ממנו בקשר שלנו, הוא סיפר לי שהוא כבר שנים מתכנן לטוס עם חברים לתאילנד, זה חלום.
מפה לשם, התברר שאף אחד מהחברים שהוא תיכנן לנסוע איתם, לא פנוי כעת לטיול כזה (לימודים, עבודה, זוגיות וכו') והוא נשאר רק הוא וידידה שלו שעדיין בקטע של הטיול הזה.
אמרתי לו שאני אולי אבוא גם לטיול הזה, והבנו ששלישיה לא תעבוד. בסופו של דבר הוא היה צריך לבחור האם הוא עושה את הטיול הזה איתי או עם הידידה והוא בחר בה.
כעת זה הזמן שלו לחוות את חיי הרווקות, ואיפשהו אני, כבת זוגתו לא נתתי לו את האפשרות לחוות דברים כרווק, זאת אומרת שבבת אחת הפסיקו לו הסטוצים וכל שאר הדברים שנהג לעשות.
לא אכפת לי שהוא כבר בן 29 והרס לעצמו זוגיות נפלאה כי בא לו פתאום לחוות עולם ולוותר עלינו למען זה. ולא אכפת לי שאחרי שהוא יחזור מחו"ל תהיה לו ריקנות פתאום, כי זה גם ככה יהיה כבר מאוחר מדי.
אני פשוט סובלת מזה שהאהבה נגמרה פתאום כרעם ביום בהיר כאשר יום לפני הפרידה עוד ישנו מחובקים ביחד ויצאנו בערב... והכל היה טוב.
מה אני יכולה לעשות על מנת להתמודד עם המצב?
אני מתגעגעת אליו מאוד. הלוואי שהייתי יכולה לדבר איתו ולגרום לו להבין שאולי הוא עושה טעות. מבחינתו הוא שלם עם המצב, הוא רוצה לטוס איתה ומעדיף לוותר עלינו.
אבל זו לא אופציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היינו ביחד 3 חודשים
גל22/01/2013שכחתי לציין את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי
גל05/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה - תגובה
ענת דינור09/02/2013שלום גל
אני מבינה מהודעתך שכואבת לך מאד הפרידה מבן זוגך ושאת עסוקה בשאלה איך תתגברי.
לצערי אין לי המלצת פלא לתת לך. פרידה מאדם אהוב זה דבר קשה וכואב ולפעמים רק הזמן עוזר. במידה ואת מרגישה שקשה לך להתמודד לבד את יכולה להיעזר בטיפול פסיכולוגי.
כל טוב
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)