מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולקרן27/01/2013
כבר שנים שממליצים לי על טיפול, אני כמעט בת 24, הייתיצריכה להתחיל לפני 4 שנים או לכל המאוחר אחרי פרידה קשה מאוד, אבל כל פעם מפחדת מפחדת מהפתיחות שיש בטיפול, מפחדת לבכות מול המטפלת...
כל פעם אני נופלת לתהומות האלה ודי זה כבר מייאש , צריכה לעבור את זה איכשהו
לא בטוחה עדיין אם מוכנה נפשית להפתח ככה מול אדם זר והאם זה נורמלי
ואיפה ללכת לטיפול האם דרך הלימודים שוב השאלות במקום שכן מכירים אותי להיות כ"כ חשופה, או לנסות דרך קופ"ח בעיר המגורים שלי או פרטי בעיר המגורים ואיך לבחור?
ומה בעצם יש בטיפול? יש לי בעיות חברתיות זוגיות ובעיקר עם עצמי ביחס לעצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר למטפלת
קרן28/01/2013שלום
כמו שכתבתי בהודעה אני אולי יכולה ללכת דרך הלימודים עוד לא ביררתי את זה, זה קצת מוזר לי
וחיפשתי דרך קופ"ח יש 30 טיפולים בעלות מופחתת. הבעיה שהבנתי שחלק מהתשלום הוא דרך אישור של קופ"ח , ופחות מרגישה בנוח עם זה
יש פסיכולוגים מתמחים שעושים סטז' או כאלה שרק סיימו את ההכשרה שיכולים לעבוד איתי במחיר נמוך יותר מה350 400 שהרוב לוקחים?
האם כדי ללכת לפסיכולוגים שכבר עם הרבה ניסון שכאמור לוקחים סכומי עתק! איך אדע אם זה בכלל עוזר לי? אולי יש משהו יותר זול אבל גם מעולה ככה שלא מתרוששים
המחירים הגבוהים של טיפול יכולים לגרום וגרמו לי במשך לפחות 6 שנים לא ללכת לטיפול, פסיכלוגים אמורים לדאוג לציבור לא ולא לכיס הפרטי שלהם? גם 100 200 ₪ זה כסף מעולה לשעת עבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עוניפ?!
קרן04/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למטפלת - תגובה
ענת דינור04/02/2013שלום קרן
לצערי איני יכולה לתת לך המלצות דרך הפורום. מה שכן, קיימות מרפאות קהילתיות לבריאות הנפש בהן ניתן לקבל טיפול פסיכולוגי בחינם, את יכולה לבדוק באזור מגורייך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול - תגובה
ענת דינור04/02/2013שלום קרן
החששות שלך הם טבעיים לחלוטין. לאף אחד זה לא קל לחשוף את הרגשות הכי כמוסים בפני אדם זר, אפילו כשמדובר באיש מקצוע . אם את מרגישה שאת מאד זקוקה לטיפול אני מציעה לך לשתף את המטפל/ת שתבחרי לפנות אליו/ה בתחושות האלה, על מנת שיהיה אפשר להתאים את הקצב של הטיפול לצרכים וליכולות שלך.
כל טוב
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)