פסיכולוג בסקייפ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פסיכולוג בסקייפ
    קרן
    06/02/2013

החלטתי או התחלתי לקבל את המחשבה שאני אלך לטיפול
    אני גרה / לומדת בצפון ולכן בבקשה עזרתכן אני מתביישת ללכת למטפל דרך הלימודים , אז האם כדי ללכת למטפל בבית שאותו אראה פעם בשבוע שבועיים, ואולי רק עד שנת הלימודים הבאה, תלוי באופי הלימודים שלי..
    או לעשות טיפול דרך הסקייפ יש אפשרות שכזו...
    הציגו זאת כטיפול רגיל לכל דבר רק שהפגישה היא לא באותו החדר אלא דרך הסקייפ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכולוג בסקייפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכולוג בסקייפ - תגובה

ענת דינור
    09/02/2013

שלום קרן
    אני איני מכירה טיפול פסיכולוגי שמתנהל כולו דרך הסקייפ, כך שלא אוכל לייעץ לך. אם הגעת להחלטה ללכת לטיפול ואת רוצה להעזר בטיפול, מוטב לדעתי שתאפשרי לעצמך טיפול במתכונתו הנכונה, דהיינו פגישות בנוכחות מלאה שלך ושל המטפל/ת. דרך הסקייפ מתפספסת אינפורמציה שהיא משמעותית ביותר בתוך תהליך טיפולי.
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה

קרן
    10/02/2013

שלום
    השבוע אני מתחילה...
    אני גם בתקווה שרוב הפגישות יהיו רגילות אבל מאילוצים של מרחק אצתרך לפעמים בסקייפ ...

האם בטיפול מדברים על הכל הכל הכל? קצת מלחיץ שאני סוף סוף הולכת לזה...
    די בטוחה שיצא לי לבכות שם... וקשה לי עם זה... תמיד אמרתי למה אני צריכה טיפול לשלם בשביל לדבר פחות משעה, יש לי את החברים שאיתם אני מדברת הרבה יותר משעה ויש עוד המון שלא נפתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו