מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פסיכולוג בסקייפקרן06/02/2013
החלטתי או התחלתי לקבל את המחשבה שאני אלך לטיפול
אני גרה / לומדת בצפון ולכן בבקשה עזרתכן אני מתביישת ללכת למטפל דרך הלימודים , אז האם כדי ללכת למטפל בבית שאותו אראה פעם בשבוע שבועיים, ואולי רק עד שנת הלימודים הבאה, תלוי באופי הלימודים שלי..
או לעשות טיפול דרך הסקייפ יש אפשרות שכזו...
הציגו זאת כטיפול רגיל לכל דבר רק שהפגישה היא לא באותו החדר אלא דרך הסקייפ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכולוג בסקייפ - תגובה
ענת דינור09/02/2013שלום קרן
אני איני מכירה טיפול פסיכולוגי שמתנהל כולו דרך הסקייפ, כך שלא אוכל לייעץ לך. אם הגעת להחלטה ללכת לטיפול ואת רוצה להעזר בטיפול, מוטב לדעתי שתאפשרי לעצמך טיפול במתכונתו הנכונה, דהיינו פגישות בנוכחות מלאה שלך ושל המטפל/ת. דרך הסקייפ מתפספסת אינפורמציה שהיא משמעותית ביותר בתוך תהליך טיפולי.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה
קרן10/02/2013שלום
השבוע אני מתחילה...
אני גם בתקווה שרוב הפגישות יהיו רגילות אבל מאילוצים של מרחק אצתרך לפעמים בסקייפ ...
האם בטיפול מדברים על הכל הכל הכל? קצת מלחיץ שאני סוף סוף הולכת לזה...
די בטוחה שיצא לי לבכות שם... וקשה לי עם זה... תמיד אמרתי למה אני צריכה טיפול לשלם בשביל לדבר פחות משעה, יש לי את החברים שאיתם אני מדברת הרבה יותר משעה ויש עוד המון שלא נפתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)