מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בסוג טיפולLula18/02/2013
שלום רב. כבר מספר שנים סובלת מחרדות פחדים ו ocd. לאחר בירורים החלטתי ללכת לטיפול מקיף ויסודי ולא טיפול ספציפי וממוקד. השאלה שלי איזה טיפול בדיוק מתאים לי ותוך כמה זמן בערך אני אמורה לראות את השינוי? תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בסוג טיפול - תגובה
אפרת בן שם19/02/2013שלום לולה...
מכיוון שעשית בדיקה מקיפה, בוודאי ראית שייש מגוון גישות המטפלות בחרדות. כל גישה מתייחסת אחרת לחרדה, לאדם ולאופן הטיפול. מכיוון שאינני מכירה אותך בוודאי לא אוכל לומר איזה גישה תתאים לך, אך מכייון שאת יסודית , לדברייך, לפחות ניתן לדעת שבדקת את האופציות ונכון להיום זוהי החלטתך.
הדבר הכי חשוב בינו שתהיי שלמה עם ההחלטה שבחרת ותבואי לטיפול בלב שלם ובאמון מקסימלי. פיקפוק והיסוס בדרך , כמובן שיעקב את השיפור במצבך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת
Lula19/02/2013התכוונתי שביררתי והגעתי למסקנה שאני רוצה טיפול יסודי ולא קצר מועד.
בנוגע לסוג טיפול כמה שביררתי יותר ככה התבלבלתי יותר ולכן אני צריכה את עזרתך.
אני אשמח אם תגידי לי איזה מידע אני צריכה למסור בכדי שתדעי כיצד לעזור לי איזה טיפול מתאים לי. זה חשוב לי, לכן אשמח לתשובה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)