מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתעסק בעצמי יותר מדיאנונימי19/02/2013
שלום לך,שמי לירון ואני בן 18.הייתי בטיפול פסיכולוגי עד לפני חצי שנה ,הטיפול היה במשך שמונה חודשים בנוגע להערכה עצמית נמוכה,דימוי עצמי נמוך,בעיה רגשית,ותפיסת המציאות לעיטים בצורה שלילית.לפני חצי שנה טסתי לארצות הברית,ושם מה שקרה זה שפשוט לא הרגשתי טוב עם עצמי כל הזמן,וזה הייתה בעיה שהתחילה בארץ ולא שמתי לב אליה יותר מדי,ושם לא היה לי עם מי לדבר או לשתף,אז הייתי פשוט כותב,כותב הרבה..והבעיה הזאת-של להסתובב עם תחושה שאני לא בסדר,הובילה לזה שכל הזמן התעסקתי בעצמי,באיך אני אנשים,בביטחון שלי,לנסות לתקן את הדימוי העצמי שלי,כל המחשבות שלי היו אך ורק על זה,נסעתי לשם כדי לעבוד ובמקום להתעסק בעבודה הייתי מתעסק בעצמי.
כתוצאה מכך פיתחתי OCD אבל אין ממש תסמינים רציניים של מחשבות טורדניות וטקסים.
מה שקורה כרגע זה שיש לי בעיה-בעבר המחשבות שלי היו רגילות(חברים,בילויים,אימונים וכו')ומאז שהתחלתי להתעסק בעצמי המצב שלי נהיה לא טוב,בהתחלה זה היה התעסקות באיך אני עם אנשים,עכשיו זה הפך להתעסקות קיצונית באיך אני מרגיש,מה עובר לי בראש,מה המחשבות שלי,מחשבות על הכדורים שאני לוקח,מחשבות על מה שאני סובל מימנו,כל הזמן אני פשוט חושב על עצמי.
סיפרתי את זה לפסיכאטרית שלי והיא הביאה לי כדורים נגד OCD,וטיפול פסיכולוגי אני יקבל רק כשאני יהיה מאוזן תרופתית,לכן הייתי רוצה לשמוע את דעתך על העניין שלי ולקבל עצה או טיפ איך להתמודד עם הבעיה הזאת,והאם יהיה באפשרותי להחזיר דברים לקדמותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אנונימי21/02/2013כרגע אין לי פסיכולוג,אני מטופל אצל פסכיאטרית בקשר לOCD,והיא זאת שיכולה לזמן אותי לפסיכולוג(זה דרך קופת חולים בחינם..)
בקיצור אני באופי שלי חסר סובלנות והחלטתי היום שאני מתחיל לטפל בבעיה,ואיך שאני מרגיש שקצת הלך לי טוב ישר אני חושב על זה שאני כבר לא צריך פסיכולוגית..אבל האמת היא?שאין לי מושג איך לטפל בזה.
היום ניסיתי לטפל בזה תוך כדי שאני הולך לריצה בים,ואז אני אומר לעצמי מילים כמו אל תתיחס ואל תתרכז בעצמך ואז נזכרתי איך הכל התחיל,
שהייתי בריצה עם חבר לפני חצי שנה והפסיכולוג שלי אמר לי תהיה החבר הכי טוב של עצמך,ובאותם רגעים בריצה הרגשתי לא טוב עם עצמי ואז חזרתי על המשפט תהיה החבר הכי טוב של עצמך ,תהיה החבר הכי טוב של עצמך..פעם אחת אחרי זה שרצתי נזכרתי בזה שהוא אמר לי לקבל את עצמי ,אז במשך חצי שעה חזרתי על המנטרה הזאת "אני יקבל את עצמי,אני שווה"
כמו כן הייתי גולש בפורום חרדה חברתית ואפילו מאזין לקלטת לטיפול בחרדה חברתית,למרות שלא הייתה לי חרדה חברתית..הבעיה שלי הייתה כשהתחושה שלי משתנה והופכת להיות שלילית ,ז"א להרגיש שאני לא בסדר בתוך תוכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעסק בעצמי יותר מדי - תגובה
ענת דינור15/03/2013שלום
טוב עשית כשפנית לפסיכיאטר. לא ברור לי מדוע אתה צריך להמתין שתתאזן כדי לפנות לטיפול פסיכולוגי. אם יש לך אפשרות, הייתי ממליצה לך לפנות כבר עכשיו לטיפול.
תרגיש טוב
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)