קנאה בזוגיות.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאה בזוגיות.
    נוי
    25/02/2013

היי. אני נוי בת 17. אני והבן זוג שלי נמצאים במסגרת של להקת מחזות זמר, ובמחזמר הוא צריך להתנשק עם הבחורה שהיא בתפקיד הראשי, ואפילו מעבר,לזייף קיום יחסי מין על הבמה. הוא לא מקבל על זה כסף. אני נמצאת איתו באותה המסגרת ואני אף משתתף במחזמר יחד איתו בתפקיד אחר, אני צריכה לראות את כל התהליך שהוא עובר עם אותה שחקנית בשביל שהם יראו אמינים על הבמה. אני מפחדת מאוד שהיא תרצה אותו, ושהוא יעזוב אותי ובטעות הרגשות שלו ישתנו עם הזמן או שזה יגרום לו לבלבול. אני יודעת שאם אריב איתו ולא אתמוך בו, זה יקרה כי יהיו הרבה ריבים במשך התקופה הזו שמתקרבת, ואני אפילו צופה את זה. מה אני יכולה לעשות? אני כל כך רוצה לא לקנאות ולהיות עם זה בסדר גמור, אבל זה גדול ממני. אני מנסה לעשות עבודה עם עצמי וכשזה מגיע לרגע האמת הכל מתנפץ, אני שוקלת להיות בטיפול אצל פסיכולוג לדבר לשתף ולסדר את הראש. אשמח אם תייעצי לי על יועץ אישי , וכמובן אשמח לשמוע עצות מה אוכל לעשות בנידון. תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה בזוגיות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אתן מתעלמות ממה שכתבתי? זה חשוב

נוי
    28/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנאה בזוגיות. - תגובה

ענת דינור
    15/03/2013

שלום נוי
    מה שאת מתארת נשמע באמת לא פשוט להתמודדות. אין דבר יותר טבעי מלקנא לגבר שאת אוהבת. נשמע שאת מאד רוצה לשמור על הקשר הזה, ואת מקווה , ובצדק, שתוכלי בעזרת טיפול פסיכולוגי להתמודד עם הקנאה ועם הפחד לאבד את אהובך.
    בהצלחה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה אותך..

שלום רב
    26/03/2013

שלום נוי,
    אמנם עבר זמן מאז כתבת את הודעתך, ואני מקווה שאת עובדת על הקושי, אולם כשקראתי את הודעתך הרגשתי שאני מזדהה איתך מאד. אגלה לך בסוד שהסיטואציה הזו נכונה לא רק לגיל 17 אלא גם לגילאים מבוגרים יותר. ויותר מזה, אני לא מכירה הרבה אנשים, אם בכלל שהיו מסוגלים להתמודד עם הסיטואציה הזו. אני רוצה לומר לך משהו חשוב: את מגיבה באופן הכי נורמלי שיכול להיות! אם לא היית מגיבה כמו שאת מגיבה-הייתי אומרת שמשהו אצלך לא-נורמלי, או שאת לא ממש אוהבת את החבר שלך. יקירתי, נשמע לי שהבעיה איננה אצלך! אני הייתי עושה שיחה כנה עם החבר ופותחת בפניו את רגשותיי ומספרת לו כמה זה קשה לי. ככה, בלי לעשות מזה ריב. אח"כ הייתי פונה לבמאי או למחזאי ומבקשת ממנו ללהק את התפקידים בצורה אחרת...או לפחות לגלות רגישות בסיטואציה כל כך לא פשוטה! בהצלחה. ליבי איתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו