לא יודע מה לעשות......

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות......
    יעקב
    26/02/2013

אני מטופל כבר 7 חודשים אצל פסיכולוג קליני מומחה, אך אני לא יודע אם הוא "הכי טוב בשבילי"..בעיקרון אני מרגיש שינוי..אני כרגע נמצא בקשר עם מישהי, משהו שלא היה לי מקודם..ואני מרגיש התקדמות..השאלה היא האם ללכת לטיפול התנהגותי? מקום "לחפור" בעבר?..אני מעלה את ספקותיי תמיד לגביי המטפל בטיפול עצמו, אך הדבר אינו מפסיק להטריד אותי..ותמיד מהדהד בראשי שאני צריך להחליף מטפל...
    בעבר סבלתי מחרדת נטישה ומקשר בעייתי ומורכב עם אמי, במשפחתי לא היה לי קשר יציב עם אף אחד מפני שהוריי התגרשו ולא גדלתי עם אף אחד מהם אלא עם קרובי משפחה (סבתא ודודה).. תמיד אני חושב שטיפול התנהגותי יהיה יותר ממוקד מהטיפול הנ"ל.... וזה מציק לי..אני לא יודע אם להחליף פסיכולוג\מטפל, או להשאר עמו ו"לטחון" את הקונפליקטים האלה בטיפול, או שפשוט להחליף מטפל וזהו?.. מה לעשותת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות...... - תגובה

ענת דינור
    26/02/2013

שלום יעקב
    אין כאן נכון או לא נכון, שני סוגי הטיפול עשויים לעזור . השאלה לאיזה טיפול / מטפל אנחנו מתחברים היא שאלה אישית, ואין אף אחד שיוכל להחליט בשבילך. ממליצה לך לפרוס בפני המטפל שלך את הלבטים שלך ולחשוב איתו יחד מה הכי טוב בשבילך.
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו