עזרה,לא מצליח להפיג את השעמום.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה,לא מצליח להפיג את השעמום.
    אנונימי
    26/02/2013

שלום ,אני בן 18 ,סיימתי לימודים ואני לפני צבא ,ואני כבר כמה חודשים נמצא בשעמום ואני יסביר:
    אני משתדל לעשות הרבה פעיליות כמו:כל יום לעשות הליכה לים,להתאמן בחדר כושר,לשחות,לעשות הליכות,ובבית להעסיק את עצמי לשחק במחשב ובפלייסטיישן ,וכל זה ואני עדיין משועמם,כל דבר שאני עושה אני מסתכל על השעון לראות כמה זמן עבר,וככה אני לא באמת מפיק הנאה אמיתית ,כי עם הייתי מפיק הנאה אמיתית לא הייתי מסתכל על השעון כל הזמן.
    עכשיו השאלה המתבקשת כאן היא המצב רוח שלי,והמצב רוח הוא לא רע,אני לא מרגיש דיכאון או משהו,אבל בכל זאת אני כל הזמן סופר את הזמן בפעיליות.
    מה יכולה להיות הבעיה?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שום דבר לא באמת מעניין אותי

אנונימי
    26/02/2013

שום דבר לא באמת מעניין אותי ובגלל זה אני עושה פעיליות רק להעביר את הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה,לא מצליח להפיג את השעמום. - תגובה

ענת דינור
    26/02/2013

שלום אנונימי
    איני יודעת מה עשויה להיות הסיבה לשעמום שלך. לפעמים משעמם לנו כשאנחנו נמצאים לבד. נשמע שהפעילויות שציינת הן פעילויות אותן אתה מבצע בעצמך, ללא חברה. התקופה של אחרי תיכון ולפני צבא היא תקופה ללא מסגרת מחזיקה, אולי לראשונה בחיים. ההימצאות ללא מסגרת היא כשלעצמה יכול לעורר חוויה של בדידות והיות ״תלוש״. יתכן ומכאן הקושי. אך שוב, איני יכולה לדעת בוודאות מה הסיפור מבלי להכיר אותך לעומק.
    כל טוב
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו