שווה בכלל?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שווה בכלל?
    קרן
    04/03/2013

אני אתחיל טיפול פסיכולוגי בקרוב כי יש לי בעיות שלא מצליחה לעבור את האקס המיתולוגי אבל כן רוצה זוגיות וגם בעיות חברתיות לעומת דימוי עצמי

אבל לאחרונה לפחות חודש ויותר אני חושדת שאני בדיכאון לא עושה כבר כלום כמו בעבר
    רק מתעסקת בניסיון למצוא דייטים ובבאסה מזה כן ניסיתי לשלב דבר אחד שאוהבת אבל חוץ מזה לא מנסה ליצור קשר עם חברים כי יודעת מראש שהם עסוקים וכו' וגם אין לי כח ליומיום שלי ולא מכניסה בו דברים ותכנים שפעם עשו לי טוב
    האם טיפול פסיכולוגי יעזור בכלל?
    נראה לי יותר ויותר שאני בדיכאון אני גם לא אתפלא אם המצב הזה כבר כמה חודשים

כשאני מתעסקת בפעילויות היום-יום שלי הולכת ללימודים ועוסקת בספורט וכשמצליח לי מפגשים חברתיים טוב לי רק שאין לי מוטיבציה אליהם, ואני יותר מסתגרת ומרגישה מבודדת ועושה דברים לבד ורע לי מזה שאני מחפשת חבר אבל בעצם לא התגברתי אוהשלמתי עם הפרידה מהמיתולוגי ומפחדת מלהכיר בחור חדש
    ומה גם שחברים שלי עסוקים ומרגישה בצד איתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שווה בכלל?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שווה בכלל? - תגובה

ענת דינור
    15/03/2013

שלום קרן
    את מבטאת את החשש שלך שלא ניתן לעזור לך, ושלא תוכלי לצאת מהדיכאון בו את שרויה. כשמתחילים טיפול אף פעם אי אפשר לדעת אם הוא יעזור או לא. בהרבה מובנים זה תלוי בך, כמו גם כמובן במטפל/ת שלך. אני מניחה שהיאוש שלך והפחד שלך מטיפול משקפים גם חוויה יותר עמוקה של חוסר תקווה מיחסים בין אישיים, כמו שאת רומזת לגבי האקס המיתולוגי. בכל מקרה אני ממליצה לך לדבר על כל הדברים האלה עם המטפל/ת שלך כי כמובן שהכל זה חומר של הטיפול.
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו