מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שווה בכלל?קרן04/03/2013
אני אתחיל טיפול פסיכולוגי בקרוב כי יש לי בעיות שלא מצליחה לעבור את האקס המיתולוגי אבל כן רוצה זוגיות וגם בעיות חברתיות לעומת דימוי עצמי
אבל לאחרונה לפחות חודש ויותר אני חושדת שאני בדיכאון לא עושה כבר כלום כמו בעבר
רק מתעסקת בניסיון למצוא דייטים ובבאסה מזה כן ניסיתי לשלב דבר אחד שאוהבת אבל חוץ מזה לא מנסה ליצור קשר עם חברים כי יודעת מראש שהם עסוקים וכו' וגם אין לי כח ליומיום שלי ולא מכניסה בו דברים ותכנים שפעם עשו לי טוב
האם טיפול פסיכולוגי יעזור בכלל?
נראה לי יותר ויותר שאני בדיכאון אני גם לא אתפלא אם המצב הזה כבר כמה חודשים
כשאני מתעסקת בפעילויות היום-יום שלי הולכת ללימודים ועוסקת בספורט וכשמצליח לי מפגשים חברתיים טוב לי רק שאין לי מוטיבציה אליהם, ואני יותר מסתגרת ומרגישה מבודדת ועושה דברים לבד ורע לי מזה שאני מחפשת חבר אבל בעצם לא התגברתי אוהשלמתי עם הפרידה מהמיתולוגי ומפחדת מלהכיר בחור חדש
ומה גם שחברים שלי עסוקים ומרגישה בצד איתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שווה בכלל? - תגובה
ענת דינור15/03/2013שלום קרן
את מבטאת את החשש שלך שלא ניתן לעזור לך, ושלא תוכלי לצאת מהדיכאון בו את שרויה. כשמתחילים טיפול אף פעם אי אפשר לדעת אם הוא יעזור או לא. בהרבה מובנים זה תלוי בך, כמו גם כמובן במטפל/ת שלך. אני מניחה שהיאוש שלך והפחד שלך מטיפול משקפים גם חוויה יותר עמוקה של חוסר תקווה מיחסים בין אישיים, כמו שאת רומזת לגבי האקס המיתולוגי. בכל מקרה אני ממליצה לך לדבר על כל הדברים האלה עם המטפל/ת שלך כי כמובן שהכל זה חומר של הטיפול.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)