איבוד עניין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איבוד עניין
    אלי
    15/03/2013

שלום לך,לפני כחצי שנה התחלתי להיות אובססיבי לגבי עצמי.ז"א להתעסק בעצמי בצורה מוגזמת,בדימוי העצמי שלי,בדפוסי החשיבה שלי בקרב אנשים,בהאם אני בחרדה חברתית או לא וכן הלאה עוד ועוד נושאים הקשורים לעצמי.
    לפני שהתחלתי להיות אובססיבי ,הבעיה הרגשית שלי הפכה לתכופה יותר ויותר,והבעיה הרגשית ז"א שהתחושה שלי הייתה הופכת להיות לא טובה ומרירה בלב.הייתי בטיפול פסיכולוגי והפסיכולוג תמיד אמר לי לזהות את המחשבות שמשנות לי את התחושה אבל תמיד התקשתי בזה.ברגע שהבעיה הרגשית נהייתה תכופה יותר ככה התחלתי להתעסק בעצמי יותר.כל ההתעסקות המוגזמת שלי הייתה כשהייתי בארצות הברית ככה שלא היה לי למי לפנות חוץ מלכתוב כל היום ולהתעסק בזה.כמו כן באותה תכופה התחלתי להרגיש חוסר ביטחון במחשבות שלי,למשל חוסר ביטחון בהיותי סטרייט,ועוד מחשבות כאלה.בעקבות כל הסיפור הזה התפתחו אצלי שלוש בעיות-1.תנודות במצב רוח2.OCD
    3.תחושה של חוסר סדר בראש.
    אני כבר חמישה חודשים מטופל אצל פסיכאטרית בנוגע לבעיות האלה ועדיין לא הגענו לטיפול המתאים.בנוסף לתנודות במצב רוח,רוב הזמן יש לי את הקטע הזה שדברים שהייתײ עושה בעבר לפני שהכל התחיל כמו לגלוש באינטרנט ולהיות במחשב,ולצאת עם חברים,הם כרגע חסרי עניין בשבילי.ככה שלפעמים גם שיש מצב רוח טוב אני עדיין מרגיש את התופעה הזאת.
    השאלה שלי האם לדעתך טיפול פסיכולוגי או קוגנטיביבי יהיה יעיל בשבילי?כי אני והפסיכיאטרית ממשיכים לנסות למצוא את הטיפול המתאים בשבילי אבל בינתיים זה לא מתקדם לשום מקום.
    בקשר לחוסר עניין שלי בלשחק במחשב ולצאת עם חברים(שאלו הדברים שהיתי עושה לפני שהאובססיביות התחילה),האם זה חלק מהסוג של דיכאון שאני עובר?ומה אפשר לעשות בעניין הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד עניין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד עניין - תגובה

ענת דינור
    16/03/2013

שלום אלי
    אתה יכול להיעזר גם בטיפול באוריינטציה פסיכודינאמית וגם ב CBT. הבחירה תלויה בך ובמשאלות לבך.
    תרגיש טוב
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו