מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצבנית על יחס של אחריםאנונימית16/03/2013
כשאני משתפת אנשים בכאב ובסבל שלי, שעברתי בחיים, אומרים לי "תסתכלי על אנשים כמו מרטיין גריי ותביני שיש אנשים שסובלים יותר ממך".
ואני תוהה,
בגיל 7-14 לעבור התעללות מינית מצד האבא, בגיל 14 כשסוף סוף בא לזה קץ באה חרדה קשה מאוד שעד עכשיו (גיל 21) מלווה אותי והורסת את החיים שלי (טיפלתי, אין סוף, אי עדיין הצלחה, רק במקום להיות חרדה ב 100 אחוז הפכתי לחרדה ב 95 אחוז), לגלות מחלת כליות בגיל 20, בגיל 20 וחצי לגלות אלרגיה לחלבי, בגיל 21 לגלות שיש שינויים באנטומיה של המוח ונמק ישו וכמו כן חשד לאירוע מוחי לפני כמה שנים, ועם כל זאת - להגיד - יש גרוע יותר ממני, אז למה אני בוכה???
אני תוהה אם המש]פט הזה נכון, כי אותי הוא לא מעודד אלא מעצבן. אני סובלת! קשה לי! אני חושבת אין סוף פעמים לשים לזה קץ - ואני צריכה לשמוח שיש גרוע יותר???
אני שואלת, כי גם מטפלים אמרו לי את זה ואני לא מבינה למה מתייחסים לזה בכזאת חשיבות?
לכל אדם סף סבל אחר, למה משווים אותי לאחרים?
בחיי שלפעמים זה רק גורם לי עוד יותר לרצות לגמור עם החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבנית על יחס של אחרים - תגובה
ענת דינור16/03/2013שלום אנונימית
את צודקת שזה משפט מאד מרגיז וגם בוודאי שהוא אינו נכון. סבל זה דבר סובייקטיבי לחלוטין. אני מצטערת בשבילך לשמוע שגם אנשי מקצוע אמרו לך משהו כזה. נשמע שאת באמת מאד סובלת ושמגיע לך להיות בטיפול כמו שצריך, אני מאחלת לך שתוכלי לעשות את הצעד ולפנות לפסיכולוג/ית כדי לקבל את המענה המתאים.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)