עצבנית על יחס של אחרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצבנית על יחס של אחרים
    אנונימית
    16/03/2013

כשאני משתפת אנשים בכאב ובסבל שלי, שעברתי בחיים, אומרים לי "תסתכלי על אנשים כמו מרטיין גריי ותביני שיש אנשים שסובלים יותר ממך".
    ואני תוהה,
    בגיל 7-14 לעבור התעללות מינית מצד האבא, בגיל 14 כשסוף סוף בא לזה קץ באה חרדה קשה מאוד שעד עכשיו (גיל 21) מלווה אותי והורסת את החיים שלי (טיפלתי, אין סוף, אי עדיין הצלחה, רק במקום להיות חרדה ב 100 אחוז הפכתי לחרדה ב 95 אחוז), לגלות מחלת כליות בגיל 20, בגיל 20 וחצי לגלות אלרגיה לחלבי, בגיל 21 לגלות שיש שינויים באנטומיה של המוח ונמק ישו וכמו כן חשד לאירוע מוחי לפני כמה שנים, ועם כל זאת - להגיד - יש גרוע יותר ממני, אז למה אני בוכה???
    אני תוהה אם המש]פט הזה נכון, כי אותי הוא לא מעודד אלא מעצבן. אני סובלת! קשה לי! אני חושבת אין סוף פעמים לשים לזה קץ - ואני צריכה לשמוח שיש גרוע יותר???
    אני שואלת, כי גם מטפלים אמרו לי את זה ואני לא מבינה למה מתייחסים לזה בכזאת חשיבות?
    לכל אדם סף סבל אחר, למה משווים אותי לאחרים?
    בחיי שלפעמים זה רק גורם לי עוד יותר לרצות לגמור עם החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנית על יחס של אחרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנית על יחס של אחרים - תגובה

ענת דינור
    16/03/2013

שלום אנונימית
    את צודקת שזה משפט מאד מרגיז וגם בוודאי שהוא אינו נכון. סבל זה דבר סובייקטיבי לחלוטין. אני מצטערת בשבילך לשמוע שגם אנשי מקצוע אמרו לך משהו כזה. נשמע שאת באמת מאד סובלת ושמגיע לך להיות בטיפול כמו שצריך, אני מאחלת לך שתוכלי לעשות את הצעד ולפנות לפסיכולוג/ית כדי לקבל את המענה המתאים.
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו