שחרור מצה"ל עקב מחשבות אבדניות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שחרור מצה"ל עקב מחשבות אבדניות
    מישהי
    20/03/2013

שלום אני בת 18,הלכתי ללשכת גיוס הייתי עם הקב"ן -קצין בריאות נפשית הוא שאל אותי כל מיני שאלות ואחת השאלות שלו הייתה אם יש לי מחשבות אבדניות אמרתי לו שכן ואמרתי לו גם שגם בעבר תכננתי להתאבד אחרי כל השאלות שהוא שאל אותי הוא אמר לי שיביאו לי זימון לפסיכיאטרי הוא הביא לי את הזימון ואמר לי אחרי שתהיה אצל הפסיכיאטרי משם נחליט אם לגייס אותי או לא , הפחד הכי גדול שלי שאני כן פתאום ירצה להתאבד כשאני כבר מגויסת לצה"ל , האם גם אם יש לי מחשבות אבדניות אבל אני לא אתאבד,כי אני נמצאת בטיפול עם עובדת סוציאלית , אבל בכל זאת יש לי מחשבות אבדניות , אבל אני ממש לא מתכננת להתאבד , או אולי בעתיד כן ...לא יודעת ... האם במצב שלי ישחררו אותי מהשירות בצה"ל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחרור מצה"ל עקב מחשבות אבדניות - תגובה

ענת דינור
    21/03/2013

שלום מישהי
    איני יכולה לדבר בשם הצבא. מכיון שקיבלת זימון לבדיקה פסיכיאטרית אני מניחה שתדעי את התשובה בקרוב.
    כל טוב
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו