יש דרך לפתור את זה לבד?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש דרך לפתור את זה לבד?
    אנונימית
    28/03/2013

היי אני בת 14 ובמצב בסדר גמור בחיים יש לי בית אוכל ובית ספר טוב. אף על פי כן אני נכנסת למצבים נפשיים נמוכים ומרגישה כאילו אני רוצה להיות כל בן אדם אחר רק לא אני. לפעמים אני חותכת את עצמי וזה נותן לי סיפוק. אחר כך זה מעציב אותי עוד יותר. אף אחד לא יודע וכולם חושבים שהכול בסדר איתי אחותי בדיוק סיפרה להורים שהיא מעשנת ויש סיפור שלם של הפרעות אכילה שלה.. אני לא רוצה להרוס את אמא שלי עוד יותר ולהעציב אותה. אמא שלי במצב כספי לא טוב ואני ממש לא רוצה להקשות עלייה. אני לא רוצה לפנות לפסיכולוג ולא רוצה שאמא תבזבז על זה עד כסף. יש דרך לפתור את זה לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש דרך לפתור את זה לבד?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש דרך לפתור את זה לבד? - תגובה

ענבל מילר היללי
    11/04/2013

שלום לך,
    כואב לשמוע עד כמה את בודדה בתוך המצוקה שלך. את דואגת לאמא, אבל חשוב שמישהו גם ידאג לך. את בסך הכל בת 14 ולא אמורה להיות לבד עם הקושי הנפשי. הנטייה שלך לחתוך את עצמך מסוכנת וגם מבטאת את עוצמת הקשיים.
    פני ליועצת בית הספר ובקשי ממנה עזרה. אני מאמינה שהיא תפנה אותך למקום הנכון. יש גם מקומות שהטיפול בהם לא עולה כסף, ואת זכאית לטיפול כזה.
    אם מאוד קשה לך שאמך תדע את הדברים, דעי שיש משהו שנקרא
    ״ מרפאת מתבגרים״. בכל איזור יש מרפאה כזו. תבדקי עם היועצת. שם עוזרים למתבגרים במצבך, לפעמים בסודיות מלאה ומבלי שההורים שותפים.

היי בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו