חששות לפני הריון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חששות לפני הריון
    יעלי
    29/03/2013

שלום אני בת 24, בן זוגי בן 31 . התחתנו לפני 5 חודשים.
    אנחנו חושבים על להיכנס להריון, נראה לי שאנחנו מוכנים לשלב הבא אבל עם זאת יש לי המון חששות.
    אני לא יודעת אם אני מוכנה באמת, כולם מסביב אומרים ״חכי חכי שיהיו לך ילדים... תהני עכשיו שאין לך מחויבות וכו׳״
    אני חייבת לציין שבן זוגי רוצה אבל הוא לא לוחץ עלי..
    איך אני אדע אם זה באמת מתאים לי כרגע? האם אני מאבדת את החופש שלי? האם מתאים לי להיות אמא ולדאוג למישהו אחר יותר מאשר אני דואגת לעצמי? להיות כבולה אליו? אני פוחדת.. אומרים שבכל גיל זה לא נתפס ולא מוכנים.. אבל האם יש קשר לגיל שלי? האם אני צריכה פשוט לעשות את זה ולזרום לתוך זה? או לחכות??
    בכל כמה ימים משתנה לי הדעה.. פעם אני הכי רוצה ויאללה עכשיו ננסה וכל זה, ופעם בוא נחכה עוד חודש חודשיים...
    אני ממש מבולבלת וצריכה עזרה וכיוון.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות לפני הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות לפני הריון - תגובה

ענבל מילר היללי
    11/04/2013

שלום לך,
    נשמע לי שאת זקוקה לקצת אוויר וזמן כדי לנסות ולהגיע לארוע החשוב הזה של הריון ולידה קצת יותר בשלה. זה אולי גם עניין של גיל, אבל גם עניין של בשלות ומוכנות. בל מקרה זה לא צריך להפתיע או להכעיס שאת עדיין לא מרגישה מוכנה. כנראה שזה לא מאוד רחוק ממך, כי יש לא מע רגעים בהם כן נדמה לך שזה מתאים, אבל עדיף שתהיי שלמה יותר, ונשמע שאת לא לגמרי שם.
    אני מבינה שבינך ובין בן זוגך קיים פער גילאים, ומשם נובע הלחץ. צריך להתחשב גם בו, אבל את צעירה ואני חושבת שאפשר וצריך לתת לך עוד קצת מרחב להבשלה.
    ולגבי כל השאלות שמעסיקות אותך, יש להן מקום, והן משקפות את החרדה שאת נמצאת בה. שתפי את בן זוגך, נסו לפנות אולי לכמה פגישות יעוץ זוגי, כדי למתן את הפערים ביניכם, ומקווה שבקרוב תוכלי להתקדם לצעד החשוב הזה של חייך בביטחון רב יותר ועם בשלות גדולה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו