מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב מבלבל ומסעיר ...אנונימית19/04/2013
הי ... ממש מזמן כתבתי פה על מישהו שהיה בנינו פעם משהו והרגשות שלי אליו לא נעלמו .. ונמשכו .. זה כל הזמן משתנה . אני לפעמים מרגישה שכבר לא איכפת לי ממנו .. לפעמים שאני שונאת אותו ולפעמים אפילו מתגעגעת אליו ... אבל עדיין כשאנחנו פנים מול פנים אני בהתחלה קרה אליו ולפעמים בהמשך אחרי שהתראנו אני נהיית יותר "נחמדה"... בדרך כלל אני מתעלמת ממנו , ורק אם הוא יבוא לדבר איתי תיווצר שיחה , אם לא אנחנו יכולים להיות באותו המקום ולא לדבר שעות .. לרוב הוא נשבר או אפילו לא נותן שנגיע למצב הזה מלחתחילה וישר מחבק אותי ומדבר איתי ..
ראיתי אותו היום , אבל הוא התעלם לגמרי .. ולא רק התעלם, הוא ניסה להוציא לי את העיניים ...עבר לידי הצטלם עם חברה שלי (שלא מודעת למה שקרה בנינו) הלך איתה יד ביד ועוד ועוד ועוד, ברמה שחברה אחרת שלי שכן מכירה את הסיפור כבר אמרה לי שהוא עושה בכוונה וזה מעצבן אותה!!! .... כמובן לעייניו וגם לעיניי חברה שלי אני לא הראתי שזה מפריע לי זה אפילו לא איכפת לי מבחינתם.. אבל זה כן . אני פשוט לא מבינה למה הוא כלכך מנסה לפגוע בי כל הזמן ? מה הבעיה שלו פשוט להתעלם ולא לעשות לי דווקא? מה הוא רוצה ממני ? ולמרות שלי עדיין לא נעלמו הרגשות זה נראה לי מוזר שהוא עדיין מתנהג כאילו מה שקרה בנינו די חדש וטרי . כי הוא לא נראלי נשאר עם הרגשות אליי ... אם בכלל היה לו ..
אני מבולבלת .. אני כועסת.. בא לי למחוק אותו מהחיים שלי ... ואני פשוט לא יודעת איך לעשות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב מבלבל ומסעיר ... - תגובה
ענבל מילר היללי24/04/2013שלום לך,
כפי שהגדרת בכותרת, אפשר לחוש בדברים שאת כותבת את הסערה והריגוש מהמפגש עם אותו בחור, לצד הבלבול, ההפכפכות בתגובות שלך ושלו.
אני מתארת לעצמי שיש משהו שלא פתור לחלוטין ביחסים ביניכם. המפגש עדיין כנראה מפעיל את שניכם על אף שמסיבה כלשהי אינכם יכולים להיות ביחד.
השאלה היא האם את רוצה להתקדם הלאה או לא. ממה שאת כותבת לא נראה כך. כל עוד המצב מסעיר ומרגש אותך, קשה לך לשחרר. נראה לי שעלייך לבדוק עם עצמך עד כמה ההישארות בתוך מצב הביניים הבלתי פתור הזו פוגעת בך. אם תראי שכן, יכול להיות שיהיה חשוב לך לטפל בעצמך כדי להימצא בתוך קשר הדדי שניתן להיות בו מחיבור אמיתי ולא ממשחקי התרחקות-התקרבות הדומים לאופן בו תיארת את המפגש ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)