תזונה ויחסיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תזונה ויחסיים
    אורי
    18/05/2007

הילה שלום
    אני בת 35 רווקה גרה בתל אביב
    גרה עם בחור מיזה 4 שנים מכירה אותו המון זמן ויודעת היטטיב שהבחור לא מעוניין לבנות משפחה
    ברור לי לחלוטין שאני צריכה לעזוב מייד גם בלי עצות של ממומחים אבל את ואני יודעות הייטב
    שהנושר לא קל בכלל אני כולי רוצה לעזוב ומייד ואין לך מושג כמה וזה לא בגלל חתונה ילדים וכו'
    זה הקשר שהוא לא קשר בריא בשבילי ואני יודעת הייטב שהקושי היחיד זה לעזוב
    העצבות והקושי הנפשי גורמים לי לא לאכול מסודר אני מתעמלת ושמתדלת מאוד אני חייבת למצאו
    מגוריים חיפשתי איפה לו והנושאלא קל חבל על הזמן אני כמהה לעזוב כדי לתת לנפש שלי לחיות נכון ובריא אני חייבת לציין ילדים ונשואיים לא מדאיגים אותי ובטח לא המילה בעל תעשה לי את זה
    אני מקווה שאת מבינה שאני רוצה לעלות את החיוך שלי חזרה לא מתכוונת לחפש אשמים בזוגיות
    לא מתכוונת להשקיע בה יותר לא מתכוונת להמשיך לבכות עליה אני בחורה אופטימית לחלוטין אני מרגישה שאני לא יודעת
    ויותר נכון המילה פחד וחשש גורמת לי להיתקע גם בנושא עבודת תזונה וכו'
    אשמח אם תיעעצי לאן פונים ואך מתחילם בלי לחשוש לפעמים אנשים זקוקים ליד נוספת כדי שתכוון
    ואני לא מתביישת לבקש עזרה לחיות נכון
    תודה
    וחג שבועות שמח אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ויחסיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העצמאות בתוך הזוגיות...

רונן דוד
    20/05/2007

אני מאמין גדול שגם בתוך הזוגיות חובה לשמור על עצמאות כלשהי.
    אם את עושה ונהנית מדברים מסויימים גם ללא תלות בבן זוגך, את במצב טוב למרות שזו לא חובה,
    אפשר לעשות גם ביחד דברים.
    תבדקי אם את אוהבת את בן זוגך ואם את מוכנה להשאר איתו עכשיו,
    אל תחשבי לטווח ארוך מידיי למרות שחשוב לדעת אם בן זוגך חושב על זוגיות באותו אופן שאת חושבת עליה.

הגיע הזמן לשיחה עם עצמך "יחסנו לאן" וגם עם בן זוגך,
    שבו לתחליטו כמו זוג בוגר אם אתם רואים את העתיד עין בעין ואל תהססי לעשות ולשנות דברים שלא מוצאים חן בעינייך,
    אם לא טוב לך, תעזבי, יש הרבה דגים בים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורי

הילה הראל
    23/05/2007

מה שלומך?
    את אומרת שהבעיה בזוגיות שלכם היא לא העובדה שהחבר שלך לא רוצה להתחתן, אלא שהקשר לא בריא עבורך.
    את יכולה אולי לפרט יותר מדוע את מרגישה שהקשר לא בריא? למה את מתכוונת? אני צריכה להבין קצת יותר לעומק מה קורה כדי שאוכל לחשוב איתך איך לעזור לך להעלות שוב חיוך על שפתייך.
    שיהיה לך המשך שבוע נעים והרבה חיוכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו