מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תזונה ויחסייםאורי18/05/2007
הילה שלום
אני בת 35 רווקה גרה בתל אביב
גרה עם בחור מיזה 4 שנים מכירה אותו המון זמן ויודעת היטטיב שהבחור לא מעוניין לבנות משפחה
ברור לי לחלוטין שאני צריכה לעזוב מייד גם בלי עצות של ממומחים אבל את ואני יודעות הייטב
שהנושר לא קל בכלל אני כולי רוצה לעזוב ומייד ואין לך מושג כמה וזה לא בגלל חתונה ילדים וכו'
זה הקשר שהוא לא קשר בריא בשבילי ואני יודעת הייטב שהקושי היחיד זה לעזוב
העצבות והקושי הנפשי גורמים לי לא לאכול מסודר אני מתעמלת ושמתדלת מאוד אני חייבת למצאו
מגוריים חיפשתי איפה לו והנושאלא קל חבל על הזמן אני כמהה לעזוב כדי לתת לנפש שלי לחיות נכון ובריא אני חייבת לציין ילדים ונשואיים לא מדאיגים אותי ובטח לא המילה בעל תעשה לי את זה
אני מקווה שאת מבינה שאני רוצה לעלות את החיוך שלי חזרה לא מתכוונת לחפש אשמים בזוגיות
לא מתכוונת להשקיע בה יותר לא מתכוונת להמשיך לבכות עליה אני בחורה אופטימית לחלוטין אני מרגישה שאני לא יודעת
ויותר נכון המילה פחד וחשש גורמת לי להיתקע גם בנושא עבודת תזונה וכו'
אשמח אם תיעעצי לאן פונים ואך מתחילם בלי לחשוש לפעמים אנשים זקוקים ליד נוספת כדי שתכוון
ואני לא מתביישת לבקש עזרה לחיות נכון
תודה
וחג שבועות שמח אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העצמאות בתוך הזוגיות...
רונן דוד20/05/2007
אני מאמין גדול שגם בתוך הזוגיות חובה לשמור על עצמאות כלשהי.
אם את עושה ונהנית מדברים מסויימים גם ללא תלות בבן זוגך, את במצב טוב למרות שזו לא חובה,
אפשר לעשות גם ביחד דברים.
תבדקי אם את אוהבת את בן זוגך ואם את מוכנה להשאר איתו עכשיו,
אל תחשבי לטווח ארוך מידיי למרות שחשוב לדעת אם בן זוגך חושב על זוגיות באותו אופן שאת חושבת עליה.
הגיע הזמן לשיחה עם עצמך "יחסנו לאן" וגם עם בן זוגך,
שבו לתחליטו כמו זוג בוגר אם אתם רואים את העתיד עין בעין ואל תהססי לעשות ולשנות דברים שלא מוצאים חן בעינייך,
אם לא טוב לך, תעזבי, יש הרבה דגים בים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורי
הילה הראל23/05/2007מה שלומך?
את אומרת שהבעיה בזוגיות שלכם היא לא העובדה שהחבר שלך לא רוצה להתחתן, אלא שהקשר לא בריא עבורך.
את יכולה אולי לפרט יותר מדוע את מרגישה שהקשר לא בריא? למה את מתכוונת? אני צריכה להבין קצת יותר לעומק מה קורה כדי שאוכל לחשוב איתך איך לעזור לך להעלות שוב חיוך על שפתייך.
שיהיה לך המשך שבוע נעים והרבה חיוכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)