מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסים במשבריעקב17/03/2008
שלום לכולם!
אני נשואה עוד מעט שנתיים. יש לי ילדה בת 8 חודשים ולאחרונה (כבר שלושה שבועות) אני לא חיה בבית . מה שקרה: אני והבעלי הגענו למשבר מאוד חמור בנישואים, גם אלימות פיזית אחד נגד השני אלימות מילולית בקיצור מה שנדרש ממני הוא להזעיק משטרה.
הוא הורחק מהבית למשך יומיים ומאז לא חזר לשון. אני שבורה לא יודעת מה לעשות, כי אני ממש חיה באי וודאות מוחלטת. לא באמת רציתי שיקחו אותו וירחיקו אותו (מהילדה) רק רציתי שיפחידו אותו אבל הדברים יצאו מכלל שליטה. בקיצור הוא לא מוכן לשמוע ממני ולא מהילדה מבחינתו אני והיא לא קיימות עבורו יותר.
הוא דיבר על גירושים ורבנות וכבר 3 שבועות אני לא רואה השלכות לזה... לא הלך לרבנות ולא עושה כלום בעיניין מה שמשאיר אותי תקועה. (אני בינתיים אצל ההורים).
בבקשה כל מי שחושב שיכול לתת עצה מועילה, או טיפ אני אשמח לקבל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסינו לאן...
רונן דוד17/03/2008
את צריכה להחליט עם עצמך אם באמת באמת את מוכנה להמשיך לחיות בפחד,
אני מקווה שהתשובה שלך היא שלילית...
אני מבין שאת במשבר כעת, תני לדברים ולעניינים להירגע, תעזרי בבני משפחתך בתמיכה ועידוד,
חודש, חודשיים כמה שצריך ואז תהיי את היוזמת,
את תחליטי מתי ואיפה,
אחריי אלימות ובטח ובטח פיזית, אני חושב שאין כל כך תקנה,
כי זה דפוס שיכול לחזור על עצמו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רונן
יעקב18/03/2008חודש....חודשיים...ובינתיים אין מ י שנותן לי כסף לקנות לילדה מה שנדרש..
אני ממש לא מבינה איך אבא מוותר ככה על הבת שלו. מה ,אין לו לב? לא מתגעגע?
זה אבסורד וממש לא מתקבל על הדעת. היא לא עשתה לו כלוםםםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות דווקא...
רונן דוד21/03/2008
כנראה שיש טיפוסים כאלה שמשחקים משחקים של ילדים,
חושבים שאם יעשו דווקא,
אז תרדפי אחריהם על 4...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את מחכה שהוא ילך לרבנות?
שני19/03/2008תלכי את לבית משפט לענייני משפחה ותפתחי שם תיק לפניו. ברבנות רואים רק את טובת הגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)