מתלבט בין אימון קבוצתי לטיפול אישי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתלבט בין אימון קבוצתי לטיפול אישי
    חרדון
    06/05/2013

שלום,

אני כמעט בן 30 וחווה תקיעות מסויימת בחיי האישיים. אני עדיין גר עם ההורים לא היו לי מערכות יחסים מעבר לפגישות חד-פעמיות, מעבר לזה מאז שסיימתי את לימודי בתיכון הייתי אדם מתפקד במובנים של עבודה ולימודים וגם במובן החברתי באופן כללי בשנות ה-20 המוקדמות לחיי. במהלך השנים התבודדתי חברתית והעדפתי להשקיע את זמני בלימודי תואר שני. לאחר שסיימתי את לימודיי החלטתי לטייל ועקב כך התפטרתי ממה שהיה מקום העבודה שלי בשנה האחרונה ויצאתי לטיול של שלושה חודשים. כעת חזרתי ואני לא מצליח למצוא מקום עבודה חדש עקב שילוב של מספר גורמים. כפועל יוצא נדמה שחזרתי בדיוק לאותה נקודת מוצא. לאחר שמסרתי פחות או יותר את הרקע האישי ברצוני לשאול האם מומלץ לי לפנות לטיפול אישי או לאימון קבוצתי כי נדמה שאני מעדיף להתבודד ולא שש ליצור קשרים חברתיים. העניין נובע מתפישה מסויימת שיש לי לגבי החברה בארץ שהיא כמובן לא נכונה בחלק מהמקרים אך עם זאת אני לא מצליח להשתחרר ממנה ואני גם חרדתי לפעמים עקב כך. לדעתי הבעיה החברתית-אישית נובעת לא רק מחוסר כלים אלא גם מחוסר רצון להתערות בחברה שנובע מצורת חשיבה מסויימת שיש לי ולכן אני לא בטוח שאימון קבוצתי הוא הכתובת לכך.

לתשובתכם אודה,

חרדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבט בין אימון קבוצתי לטיפול אישי - תגובה

ענבל מילר היללי
    20/05/2013

שלום לך,
    נראה לי שקצה חוט כבר יש לך, כי לתחושתי אתה מרגיש שיותר יהיה לך נכון להיות בטיפול פרטני. הייתי מקשיבה לקול הזה, הוא וודאי אומר לך משהו חשוב.
    מעבר לכך, נראה לי שטיפול יתאים יותר מאימון כאן. אימון הוא משהו יותר התנהגותי, המתאים לבעיות מאוד ממוקדות,, בעיניי. נראה לי שאת הסוגיות שמעסיקות אותך כדאי לפתוח בטיפול פסיכותרפויתי, ולא באימון.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו