ייאוש..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייאוש..
    שרון
    18/05/2007

היי,אני שרון ועכשיו אני בת 20 משרתת בצבא.ומאז ומתמיד היה לי בעיות קטנות כאלה אני בן אדם דיכאוני שקשה לי להסתגל ותמיד לא הייתי כמו כולם במובנים מסויימים אבל עשיתי הכל חיי חברה לימודים כמו שצריך וכו.כאשר התגייסתי לצבא ממש חששתי אבל הסתדרתי בסוף והיה טוב משציפיתי ,אבל עכשיו לאט לאט הבעיות חוזרות וצצות שוב החרדות שלי הכלליות בקשר לחיים לכל דבר קטן,שגורם לי לחיות באי שקט תמידי ,וגם החרדה החברתית אני בן אדם נורא נחמד אבל עקב חוסר הביטחון שלי קשה לי עם אנשים ועדיין אפילו עם האנשים במשרד או חברות מצבא אני סגורה וקשה לי ואני בהרגשה שלא אוהבים אותי ואני לא נפתחת וחלק רואים בי מוזרה בקטע הזה ואני פשוט מרגישה שמשהו דפוק באופי שלי ,יש לי מצבי רוח שקשה לי איתם,אני דואגת הרבה ועכשיו גם הזמן האחרון התחלתי להרגיש שאני לא ממצא את חיי והזמן עבר בלי שעשיתי ועושה כלום ושאני בתוך בועה כזאת שחיי מתבזבזים אבל מצד שני אין לי מה לעשות עם זה ..בקיצור אני בבלבול ובפלונטר שאני לא יודעת מה לעשות וחייבת לצאת מזה.א-האם זה אפשרי?ב-זה יהיה לכל החיים ההרגשות שלי ,כי זה מפריע לתפקודי עם אנשים הסביה וכו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרה פרה...

רונן דוד
    20/05/2007

גם את העולם לא צריך לבלוע בביס אחד.

צעד אחר צעד, תנסי לבדוק מה מפריע לך ותנסי לפתור את הבעיות אחת אחריי השנייה.
    אם את לא מצליחה לעשות זאת באופן עצמאי, אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול על מנת לקבל סיוע.
    אני חושב שטיפול פסיכולוגי מוסיף לרמת ואיכות החיים.
    לסיכום, צריך לפתור את הבעיות אחת אחת ולא לבלוע את כל העולם בואת אחת.
    אני בטוח שעם הזמן כאשר תמצאי סיפוק בדברים שאת עושה ואוהבת, תחזור לך שמחת החיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרון

הילה הראל
    23/05/2007

למרות גילך הצעיר, את נשמעת בחורה בעלת מודעות עצמית. את מתארת מצבי רוח ירודים (אני לא רוצה להשתמש במילה "דכאוני" מכיוון שדכאון הוא הרבה מעבר למצב רוח ירוד), דאגות, בטחון עצמי נמוך, אי-שקט, חרדה חברתית ועוד. מעבר לכך, את מרגישה שמדובר באופי, או בקושי אישיותי.
    אין סיבה לכך שתמשיכי לסבול ותתמודדי לבד. דבר ראשון, כדאי מאוד שתעשי בירור יותר רציני לגבי מה שאת מרגישה. כדאי שתפני לאיש מקצוע רציני להתייעצות, כמו שעושים כאשר, להבדיל, סובלים ממיגרנות חוזרות ונשנות.
    נראה לך? את רוצה שנחשוב לאן כדאי לך לפנות?
    אל תוותרי על הבירור הזה. לפני שאת שופטת את עצמך לחומרה, תעשי את הבירור ותשמעי חוות דעת של מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן,אתה צודק!!

יעל
    01/06/2007

אתה באמת צודק וזה כבר קרה בדברים שאני מקבלת בהם סיפוק ההרגשה הזאת נעזבת ממני לקצת אבל עדין התחושה של האי סיפוק מהעבר והמדברים שלא עשיתי ופיספתי תמיד תיהיה ,והשאלה שלי איך מההרגשה הזו אני נפתרת כי אני מרגישה שלא עשיתי מספיק בעבר שלי שלא מיציתי וגם זה גורם לי להרגיש נחותה מאחרים גם בגלל ההיבט הזה ומעוד היבטים.(כפי שציינתי אופי וכדומה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראי שוב את מה שכתבתי קודם...

רונן דוד
    03/06/2007

כל הפתרונות בתשובה הראשונה שלי,
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה עצות

אביטל
    03/06/2007

יש לי כמה עצות בשבילך .קודם תנסי לעשות משהו שיתן לך סיפוק ותחושת ערך למשל התנדבות עם אנשים נזקקים .שנית תבדקי אם יש משהו מהעבר שאת צריכה לסיים ולא סיימת לפעמים מטלות מסויימות שלא סיימת נשארות לך בראש בתת מודה וגורמות לך לחשוב על הנושאים הקשורים להם ולגורם לך להלחץ מהם .אני גם מסכימה עם רונן שבאמת כדאי ללכת פרה פרה תנסי לשאול את עצמך מתי התחושות האלו מתחילות מה מעורר אותם ואז תמגרי את הגורמים להם אחד אחד .ולבסוף לדעתי מאד מומלץ שתנסי לבדוק בקטע הבריאותי אולי את אלרגית למשהו אולי כדאי לך לשנות את הרגלי האכילה והשינה במיוחד אם את אומרת שהתווית של האישיות הזאת זה משהו שתמיד היה בך - לכי על רפואה טיבעית תמיד כדאי לנסות משהו חדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו