אמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא
    שלי
    08/05/2013

היי,
    אני אמא לילד בן 5 ומרגע הפיכתי לאמא סף ההגנה כלפיו עלה מהשניה הראשונה.
    אם זה רעש שפחדתי שיפגע באוזנו, ועד שמישהו נוגע בו במעלית ומחזיק שלא יגע בכל הלחצנים. אני מגינה כשאני בציבור אבל בבית מחנכת אותו כי 50% לפחות מהבעיה היא בו. יוצא שאני כבר לא בקשר עם המשפחה הקרובה כי צועקים, כועסים עליו ולא נעימים לי המפגשים איתם בנוסף הוא ילד עם בעיות קשב. גם בגן יש אינסןף בעיות שאני מתקשרת לגננת כל שני וחמישי כי סיפר שהיה בעונש ומנעו ממנו אוכל או כל מיני דברים אחרים שכבר עושים לי רע עד כדי חוסר תפקוד בעבודה וחוסר רצון בכלל לעבוד כי כשאני עובדת אני מתנתקת ואז יש לי חרדות של מסכן מה הוא עובר.
    אני מבקשת דרך להתמודד עם הסביבה, הכעס, צעקות לפעמים מגע של לתפוס את ידו עושה לי עצבים וישר אני יכולה לריב ולהתעצבן ולהתרחק מסיטואציות שונות כדי לא להגיע אליהן אבל בסוף הן לא מאחרות לבוא ותוקפות גם עם זרים שצועקים "לא ילד" ואז הוא בוכה".
    מרגישה שהתגובות מהסביבה לא פוגעות בו כמו שעושות לי בלאגן ולוקח מלא זמן עד שהן עוברות.
    בבית אני די מאפשרת הכל כי אין לי כל כך כח למלחמות, כלומר הוא די עצמאי כמובן בהשגחה, מה גם שאני חושבת שזה טוב לביטחון שכן לעומת בני גילו הוא מפותח שיכלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא

שלי
    08/05/2013

מוסיפה שבבית יש גבולות אך הם לא נוקשים מידיי כמו אוכל ליד טלויזיה, אצלנו שיאכל העיקר שיאכל כי לא אוכל טוב.
    שינה בזמן קבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא - תגובה

ענבל מילר היללי
    20/05/2013

שלום לך,
    אני חושבת שאת צריכה לפנות לטיפול אצל פסיכולוג ילדים שיספק לך הדרכת הורים ויאפשר לך לחוש קצת פחות לבד עם כל מה שאת עוברת. במקביל, פסיכולוג יוכל לראות את הילד לטיפול ולעזור לו לווסת את התנהגותו. זה לא פשוט להיות אם לילד הסובל מהפרעת קשב וריכוז. לא צריך להיות כזה פער בין החינוך בבית לבחוץ, וזה נובע כנראה מהעובדה שאת מותשת ומיואשת. בהדרכת הורים ידעו לחזק אצלך את הביטחון כאם ולתת לך כלים להתמודדות עם הסביבה ועם עצמך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו