מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אני סובלת מדיכאון וחרדהשרון09/05/2013
שלום שמי אורית ואני בת 26 בריאה. אני חושדת שאני סובלת מדיכאון וחרדה בגלל כמה סיבות אותם אפרט בהמשך ארצה לדעת אם אכן כך ואיך ניתן לטפל ואם אפשר ללא טיפול תרופתי.
אני מרגישה כבנאדם שמאוד השתנתי אין לי סבלנות אני מאוד עצבנית נכנסת בעיקר ללחץ מכל דבר אם זה כשהילדה שלי בת השנתיים חולה אני חושבת שיש לה משהו לא טוב ולא בסדר אצלה כשמדובר בסתם וירוס אני חושבת כל הזמן על מוות שמישהו הולך למות שמשהו לא טוב הולך לקרות עד כדי כך שאני מתכננת איפה להושיב את האנשים בשבעה אני בטוחה שזו לא מחשבה של בנאדם נורמלי אין לי שקט נפשי בכלל אין כח לנקות את הבית לא אוהבת להיות בבית אלו דברים שקרו לי בעיקר אבל לא רק אחרי לידת ביתי. זה הולך ומתחזק כל הזמן. האנשים הקרובים אליי אומרים גם שהשתנתי ושאין לי סבלנות כל דבר אצלי זה בצעקות ועצבים ואני גם באמת מרגישה כי לפני כן הייתי בנאדם מאוד שקט וסבלני .
מה לעשות כי אני באמת מרגישה לצורך בעזרה??? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני סובלת מדיכאון וחרדה - תגובה
ענבל מילר היללי20/05/2013שלום לך,
אני חושבת שאכן משהו קרה מאז שנולדה בתך, והדבר אינו נדיר. לידה והפיכה לאם בפעם בראשונה בחיים הם אירועים מאוד דרמטיים בחיים והתגובה אליהם היא לפעמים גם כזו. נשמע מדברייך שאת באיזשהו סוג של מצוקה. מאוד יכול להיות שזה משהו בכיוון שאת מתארת, כלומר דיכאון וחרדה. אני חושבת שאכן את זקוקה לעזרה, וטוב שאת מכירה בכך. לשאלתך, יכול להיות מאוד שטיפול פסיכותרפויתי על בסיס שיחות יספיק, וגם יכול להיות שלא, ויומלץ לך לטפל בעצמך במקביל לכך, גם באופן תרופתי. קשה מאוד לדעת. ממליצה לך להגיע לפסיכולוג ושם תוכלי לקבל הכוונה והמלצות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)