שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום
    חגית
    10/05/2013

שלום, קוראים לי חגית ואני חייבת לכתוב משהו שאני שמה לב אליו כבר זמן מה.
    אני לפני שנה וקצת בערך הכרתי את הפורום הזה לראשונה ומאוד אהבתי להיכנס לפה, אומנם כתבתי אז בזמנו הודעות מעטות בלבד כי ידעתי שרוני שהיתה פה בזמנו מגבילה את כמות ההודעות (ובצדק!!!) אבל מה שכן קראתי פה המון הודעות ואהבתי מאוד את התשובות פה.
    אני מרגישה שמאז שרוני עזבה הפורום פשוט איבד מערכו, איבד מהיחודיות שהיתה לו לפני. כל הזמן מתחלפים פה מנהלי הפורום וסליחה שאני כותבת את זה, אבל אני מבקרת בעוד פרומים והמצב ניראה אחרת במיוחד בנושא כל כך רגיש כמו מצב נפשי של אנשים שנכנסים לפה ולפעמים הכתובת פה היא הכתובת הראשונה שבה אנשים מעיזים לרשום את מצוקתם וכואב לי לראות דילוגים על שאלות כאילו אנשים שאלו פה מה יהייה מזג האויר היום, זה פוגע, וזה כואב...לי אישית זה לא קרה פה כי כמו שכתבתי אני בזמנו כתבתי פה שרוני היתה ורוני תמיד היתה עונה גם אם היתה מבקשת לא לכתוב בתדירות כזו היא עדיין היתה עונה ולא משאירה הודעות ריקות. אם אתם מרגישים שאין לכם הרבה איך לעזור פשוט תכתבו את זה, זה גם בסדר, לא להתעלם, נכון שזה "רק" פורום ואני יודעת שהכל מהתנדבות ובכל זאת, לקחתם אחריות- תעמדו בה
    מצטערת ומקוה שתקחו את זה כביקורת בונה
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום - תגובה

ענבל מילר היללי
    20/05/2013

שלום,
    אני מבינה מהיכן נובעת הביקורת, יכול להיות שבאמת היו זמנים בפורום שהניהול היה אחרת והמענה היה מדויק ומתאים יותר. יחד עם זאת, כל תקופה והניהול שלה, וכל תקופה והביקורת על הניהול שבה.
    צריך לזכור שזהו פורום שמטרתו מתן מענה מאוד ראשוני, במדיום שהוא מוגבל מטבעו, ואינו יכול להחליף בשום פנים פניה לגורמים בקהילה, בטח ובטח במצבים דחופים.
    את צודקת, זה אכן דבר שנעשה בהתנדבות, ונעשה בין דברים אחרים, ולכן לצערי לא תמיד אפשר להקדיש את כל הזמן שרוצים ומקווים. לכן גם מנהלים מתחלפים בסופו של דבר מטעמים של מחסור בפנאי, וגם שחיקה.
    מקווה שבכל זאת יהיה אפשר להיתרם ממה שכן יש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו