איך מתקנים טיפול פסיכולוגי כושל?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מתקנים טיפול פסיכולוגי כושל?
    kobi
    20/05/2013

שלום אני בן 23 .
    בגיל 9 10 היה לי "תקרית" שדי דפקה לי את החיים
    זה התחיל בקטע של צחוק עם סכין פרפר עם ילד מהכיתה (כיתה ה')
    בצחוק הוצאתי על ילד סכין שלקחתי מאח של חבר זה היה בקטע של צחוק , הוא לא הבין את זה וחשב שזה רציני.
    משטרה הייתה מעורבת ונשלחתי לחקירת קטינים. בעקבות כל הסיפור הוחלט לשלוח אותי לפסיכולוגית. אותה פסיכולוגית ניסתה לעשות לי סוג של בדיקת עצבים ואני בתור ילד ג'ינג'י שמתעצבן בקלות לא יכלתי לעצור את עצמי והתפרצתי עליה (בעטתי לה בשולחן ובטעות בחתול שהיה לה בחדר ) היא לא הייתה מוכנה לטפל בי יותר וגירשה אותי מהקליניקה
    הבית ספר לא היה מוכן להכניס אותי חזרה עד שאין אישור שאני לא "מסוכן"
    ושלחו אותי לפסיכיאטר.
    הייתי אצלו פעם אחת
    כל מה שאני זוכר זה שהיה איתי בחדר שוטר מלווה כאילו אני איזה בני סלע בסך הכל ילד בן 9 וחצי 10 גג
    הפסיכיאטר ראה שהביטחון העצמי שלי בשמיים והחליט שהדרך הכי נכונה זה להוריד לי את כל הביטחון ולהבטיח שאני יהיה ילד יותר רגוע
    הביאו לי כדורים כמו ריטלין שלא שתיתי אותם (הייתי כל הזמן זז והיפראקטיבי)
    הפסיכיאטר רק ירד עליי כמה שאני "אפס " והרס לי את החיים
    מאותו יום הפכתי להיות ילד קר , בלי חוש הומור , מתבודד , שקט מאוד , ביישן , ובלי ביטחון בכלל
    זה היה שינוי מאוד קיצוני שאפילו ההתפתחות הגופנית שלי נעצרה
    בכיתה ו הייתי 1.72 אני היום בן 23 1.79 זה לא רק זה הכל ביחד מעצר ההפתחות המינית והכל כאילו נתקעתי בגיל הזה
    עד היום אני לא מצליח להיכנס לשיגרה יש לי כאבי בטן מטורפים בחילות ושילשולים מלחץ שאין לי מושג מהו הקשר שלי אם אנשים לא ממש פועל עד היום
    יש לי חברים אומנם אבל אני מעדיף להיות לבד
    אני משחק במשחקי מחשב וקונסולות ודברים של ילדים קטנים כל היום הראש שלי חושב על דברים שאני לא מבין
    הכל בגלל טעות קטנה בגיל קטן
    בגיל 8 הייתי בפרסומת מאוד מאוד מצליחה בטלוויזיה הייתי ילד מתוק החיים חייכו אליי ופתאום הכל השתנה רציתי לדעת אם יש דרך לעבור איזה טיפול אפילו אם זה היפנוזה
    להוציא אותי מהתקופה שהראש שלי תקוע בה אני אשמח לדעת אם יש דרך ולקבל המלצה על מישהו בתחום באיזור תל אביב רק חשוב שזה יהיה דיסקרטי אשמח לקבל תשובה
    תודה רבה
    קובי.
    נ.ב סליחה שכתבתי כל כך הרבה פשוט הייתי חייב להוציא מהלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתקנים טיפול פסיכולוגי כושל? - תגובה

ענבל מילר היללי
    20/05/2013

שלום,
    מצער לשמוע שזו החוויה שעברת כילד, גם בטיפול וגם בכלל.
    אפשר לשמוע בדברים שלך את תחושת ההחמצה הגדולה על כל האפשרויות שנקטעו, שבמקום להיות ילד שהופך לנער ואחר כך למבוגר חזק, בשל ובוגר, נתקעת לא רחוק מגיל 9 או 10 בגלל דברים שנעשו לך שלא באשמתך.
    אני חושבת שיש מקום לתיקון, בהחלט, וטוב שאתה רוצה בכך. היפנוזה לא תעזור ( למרות שאני מבינה את המשאלה להתחיל פשוט מחדש ולמחוק את כל הרע), אבל לטיפול חדש, שאתה בוחר בו, מהמקום שאתה נמצא בו כעת, יש סיכוי לעזור.
    לא יכולה להמליץ על מישהו בתל אביב, אין המלצות בפורום זה. נסה דרך האינטרנט, רק הקפד שתגיע לאיש בעל הסמכה מתאימה, כמו פסיכולוג קליני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצער לשמוע ,אבל אתה גם לא היתה נקי

אינטרנט
    03/06/2013

קודם כל נתחיל בכך שאני איני קשור למקצוע או יודע משהו .

אבל לפי התיאור שלך לפחות בהתחלה, הייתי אומר שהייתה מסוכן מאוד !

שחקתה עם סכין בכיתה ה' ,אתה מתעצבן בקלות ומעבר לכך לא רק,אלא גם לא שולט בכעס שלך! שטות +נשק+עצבים ללא שליטה=יכול להגמר ברצח . (שטות לא בעיקר בגלל הגיל אלא על שטות תוכל לדקור מישהו-ככה או ככה יכל להיגרם אסון)

חביבי הייתה אדם מסוכן יכולתה אולי גם לגמור מאחורי הסורגים היות והיתה נשאר אותו אחד.

ולפי הכתיבה שלך אני לא חושב שאתה ללא ביטחון (בהתחלה כשקראתי , הייתי בטוח שאתה סוג של ערס)

כמבון היו צריכים לטפל בך אחרת ,אבל תחשוב איך הסיפור היה יכול להגמר כהיותך אותו אחד בגיל 10 או כנער מתבגר שהענישה כלפיו הרבה יותר חמורה .

אני באמת אומר את מה שאני מרגיש בנושא,שלא תוציא את עצמך צדיק בסדום.
    כמובן שיכל להיות גם בלי זה והרבה יותר חיובי ,אבל אם הייתה נשאר אותו אחד,זה היה יכול להיות מסכון .

מאחל לך בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו