בעיה חמורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה חמורה
    יפעת
    19/05/2007

הי שמי יפעת ואני בת 26 נשואה +1 אני ובעלי לא מסתדרים ובימים האחרונים הוא עזב את הבית בטענה שאני בגדתי בו ואנו בפתחם של גירושים מצבי הנפשי הוא קשה מזה זמן רב מאחר ואנו לא מסתדרים אהבה אני לא מקבלת ממנו והיחס שלו אלי כולל השפלות ואלימות פיזית ומילולית אני מוצאת את עצמי במהלך הנישואין הללו בוכה ללא הרף כל יום אני לא מאושרת הוא עושה לי בכל דבר דווקא ואנו נושאים משקעים רבים של מריבות מהעבר ולכן המצב הוא כזה הוא לא מבלה איתי לא משקיע בי ולא אכפת לו ממני את הילד הוא אוהב וזהו אני מרגישה שמבחינתו אני על תקן משרתת בבית אני כרגע לא יודעת מה עושים ואיך מתחילים להתאושש מהכל בעיקר כשיש חובות גדולים של שנינו יש בית ורכוש משותף אני ממש מפחדת ולא ישנה טוב בלילות יש חובות לשלם ואני לא יודעת מאיפה להתחיל, לא רוצה לאבד את הבית בבקשה תייעצי לי מה עושים מצבי הנפשי הוא ממש מעורער כרגע ואני לא שלווה בכלום אני בטוחה שהוא בגד בי בעבר וכל הזמן במריבות מצהיר על זה הוא מקבל דברים למחשב מבחורות ואני רואה את זה אני מפחדת שיטען כנגדי לילד כי הוא מנסה להמריד אותו כנגדי כל הזמן אני אשמח לשמוע עידוד ואוזן קשבת תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חמורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרך חדשה

דידי
    19/05/2007

את מתארת תמונה בהחלט קשה. סך הכל את בת 26, ממש ילדה, החיים עוד לפנייך.... וכבר הספקת לעבור כל כך הרבה - התעללות, בגידות, חוסר תשומת לב ועוד ועוד. אין ספק שכרגע נשמע שמשבר הפרידה בהחלט קשה ויש לעכל ולעבד אותו, אך מהצד אני רואה המון צדדים חיוביים לפרידה הבלתי נמנעת הזו. הרי בגללו את נמצאת כל כך בתחתית , נמוך מזה אין, מכאן את יכולה לקחת את כל הלקחים שלמדת ולצמוח. ללמד את הילד שלך כיצד אמא שלו חזקה ומתמודדת.
    הקשיים הכלכליים הם מציאות שצריך להתמודד איתה אבל את לא לבד שכן על שניכם לשלם את החובות ביחד ואת זה אתם צריכים לעשות בין אם אתם נשואים או גרושים.
    בנוגע לילד, תמנעי את כמה שאת רק יכולה מלהכניס ולערב אותו ביחסים המתוחים שביניכם, הוא לא אשם ואין סיבה שהוא יחוש כך. אל תפלי לבור הזה ותבקשי עזרה בגישור - מהרווחה, אולי באינטרט יש שירותי גישור שיאפשרו לכם הסדרי משמורת.

היום את אולי לא רואה את זה אבל העזיבה שלו את הבית זה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לך משום שאת לא עשית את זה עד היום על אף שהוא נתן לך המון סיבות.
    זאת ההזדמנות השנייה שאת מקבלת אני מאחלת ומקווה בשבילך שתנצלי אותה בחוכמה תוך שאת רואה את טובתך ואת טובת בנך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות במשבר...

רונן דוד
    20/05/2007

בעיקרון, אני נגד כל אלימות שהיא, מילולית כמו גם פיזית !!!,
    אם הוא נוקט באלימות, תקחי את הרגליים ותעברי לגור עם ההורים וטובה שעה אחת קודם.

לא הייתי פוסל לפנות לייעוץ על מנת להציל את הנישואים,
    השאלה אם יש עם מי לדבר,
    אם לא, קחי את הרגליים ותעזבי כמה שיותר מוקדם.
    בקשר לכל השאר, אל תחשבי יותר מידיי צעדים קדימה,
    קודם תדאגי לשלומך ושלום ילדך. עם הזמן יפתרו גם יתר הבעיות.
    אל תהססי להוציא גם צו הרחקה נגד בעלך, אם אין ברירה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצטרפת להמלצות

הילה הראל
    22/05/2007

כדאי לך לפנות לקבל עזרה. את יכולה לפנות ללשכה לשירותים חברתיים במקום מגורייך, או לתחנה לטיפול זוגי ומשפחתי. השעה כבר מאוחרת ואני פרושת בשלב זה, אבל אפשר להמשיך לדבר מחר או במהלך החג.
    תחזיקי מעמד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו