קשיי נשימה חרדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה חרדה
    אנונימי
    09/06/2013

שלום יש לי קשיי נשימה בזמן מנוחה אבל רק שאני חושב על זה וגם בלילה שאני שוכב יש לי תחושת מחנק ולפעמים נגרם לי גם היפר וינטילציה בלילה וזה מפריע לי נורא לישון ואז אני חושב על זה כל היום ומאוד עצוב עקב זה כאילו מה לא בסדר איתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

שיראל
    14/07/2013

אם אתה חושב שאולי זה חרדה אתה צריך לפנות לאבחון - הכי טוב זה ללכת לפסיכיאטר כי הוא גם רופא - ויכול לדעת אם זה רפואי או לא וכמובן מתעסק גם בנפש - ולהבין אם זה חרדה. אם אתה מאיזור המרכז יש הרבה פסיכיאטרים מומלצים כמו למשל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי נשימה חרדה - תגובה

אירית כהן
    22/07/2013

אם אין סיבה רפואית פיזיולוגית לקשיי הנשימה הם יכולים להיות ביטוי לדיכאון [שמלווה בחרדה], כדאי להתייעץ עם איש מקצוע בתחום בריאות הנפש, פסיכולוג קליני או פסיכיאטר, אפשר גם דרך הקופה שלך.

הרגש בטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו