מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ההשתדרגות האישית וקללותיהרחל15/06/2013
אני בשנות החמישים לחיי.במקורי ממשפחה די קשת יום מהפריפרייה.
כשהגעתי לגיל 18 עזבתי למרכז הארץ והתחלתי כאן את חיי מאפס ,ללא תמיכה וללא הדרכה כלשהי.
בזכות האמביציה החזקה שלי והנחישות,למדתי מקצוע ,עשיתי תואר ראשון,רכשתי דירה,אני עובדת ,משתכרת וחייה בנוחות יחסית.אני סקרנית ,אוטודידקטית חסרת תקנה.פעם.
אני נחשבת בקרב מכריי לאישה אינטליגנטית + ואינטלקטואלית +.
אלא שאליה וקוץ בה :
אחיי/ותיי שנשארו בפריפריה ,לא התקדמו ולא התפתחו מבחינה אינטלקטואלית,ועל כן אני מוצאת עצמי לא פעם מדברת איתם בשתי שפות.השקפת עולמנו,דעותינו,מאויינו שונים ולא פעם אף מנוגדים בתכלית. אני גם לא ממש מוצאת עניין בשיחות איתם או בהתארחות אצלם.עולמם - הצר בעניי - משעממם אותי.
לציין,שגם עם כמה חברות שהיו קרובות ,אני מרגישה אותה תחושת פער אינטלקטואלי ועל כן אף התנתקתי בהדרגה מחלק מהן ואילו אחרים/אחרות על הכוונת גם כן.
מה עושים ? בקצב כזה אני עלולה למצוא עצמי גלמודה ובודדה עם הררי הספרים שלי ?
לציין שאף מבעלי ואבי בני היחיד,התגרשתי בעיקר מאותה סיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להכיר חדשים
קרן16/06/2013היי
אולי תנסי ללכת להתנדבויות או וחוגים שונים
ודרכם להכיר אנשים חדשיפ שיתאימו לעולמך
למרות שהייתי ממליצה כן לשמור על קשרים עם המשפחה וחברות הילדות
אלו קשרים עם המון בסיס והם אנשים שאוהבים אותך ומכירים אותך כבר שנים
חברים חדשיפ אולי לא ידעו לתת לך ולהיות בשבילך כמו הוותיקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקללת ההשתדרגות ?
רחל16/06/2013ביקשתי לדעת האם זה מצב שקורה אצל אחרים ?יש הסבר לזה?
הבעייה שאחיי/ויותיי מקנאות/ים בי ,כולל כל ההשלכות של קנאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)