מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החבר במשבר לא יודעת מה לעשות!!!אור22/03/2008
אני יוצאת עם מישהו כבר 8 חודשים ..הכל התחיל לפני 5 חודשים כשתהגייס לצבא ,הוא רצה להיות הכי קרבי שיכול להיות, ובגלל הצו ראשון והמבחנים שם שהוא לא השקיע אז לא רצו לקחת אותו , אחרי וויכוחים ומאמצים הוא הצליח להגיע לגיבושים ליחידה מובחרת, ובגלל שהייתה לו פציעה ברגל הוא לא הצליח לסיים את הגיבוש, ומשם התחילה כל המלחמה , הוא לא רצה להיות בגדודים הרגילים הוא רצה להיות הכי הכי כמו שהוא חלם,וכמו שהיה תמיד,אחרי 4 פעמים בכלא ותקופה שהייתה מאוד קשה גם לו וגם לי , שישבתי בבית ותמכתי בו עם כל החרא שהוא אכל שם, הוא הצליח לקבל תחליף, אחרי 5 חודשים של חרא!! וגם זה לא הלך , הם פשוט מתעלמים מהבקשות שלו, צה"ל עושה מה שטוב לו ומה שהוא צריך , נתנו לו להיות נהג , ומאיפה שהוא רצה להיות לאיפה שהוא היום הוא מתבייש...אז ביום אחד פתאום מבנאדם שתמיד צוחק ותמיד נהנה ומנצל כל רגע בחיים שלו הוא החליט שהוא מרחיק את כל האנשים שקרובים אליו ממנו, אותי , את החברים , החבר הכי טוב, המשפחה ,את כולם . הוא רוצה להיות לבד ..הוא לא רוצה שנתמוך בו הוא רואה חולשה בזה והוא לא מוכן לפרוק הכל הוא שומר הכל לעצמו, אומר שהוא רוצה להיות לבד שישכחו ממנו עד שהוא לא ישיג את מה שהוא רוצה , אז הוא רוצה פסק זמן לעצמו להיות לבד..הוא אומר שנהרסו לו החיים ושהוא לא רוצה אף אחד בחיים שלו יותר עד שהכל יסתדר..להיות אמיתית הוא לא יקבל את מה שהוא רוצה ואין מה לעשות...אך הוא לא מבין את זה ..ואם הוא ימשיך להתבודד במשך התקופה הקרובה אז הוא ישאר לבד..אני יודעת שאף אדם לא רוצה להיות לבד , ואני מפחדת שבסופו של דבר עוד חודש חודשיים כשהוא יצטרך אותי ואת החברים ואת המשפחה הוא לא ידע איך לפנות אלינו בכלל במחשבה שאנחנו רחוקים ממנו עכשיו ,אני מפחדת שהוא יכנס לדיכאון יותר עמוק ממה שהוא נמצא בו עכשיו ...אני אשכרה חוששת שהוא בסופו של דבר ישים קץ לחיים שלו , אני יושבת בבית ומחכה לו ...למרות שאני מרגישה באויר וגם לי קשה ואני צריכה להיות החזקה מבין שנינו ,אבל קשה גם לי מאוד אני יודעת שהרבה מאוד בחורות לא היו סובלות את זה , אבל אני אוהבת אותו היו 8 חודשים מדהימים איתו אפעם לא ראיתי אותו ככה או משהו שמתקרב לזה בכלל , בגלל זה אני כל כך דואגת ...אני לא יודעת כבר מה לעשות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושב שאני יודע מה הוא מרגיש
d22/03/2008גם אני הרגשתי משהו דומה פעם לא יודע אם זה זה בדיוק אבל זה מזכיר לי קצת את עצמי,כשאתה לא משיג משהו שחלמתה עליו הרבה ובסוף ביגלל נאחס לא השגתה זה דיי מוציא את החשק מהכל
ושם אותך במין דיכאון כזה,אולי שינסה לחפש עוד משהו שהוא אוהב משהו שגם מלהיב אותו וישמח אותו נסי לחפש משהו אני מקווה שיהיה לאחרים עצה טובה יותר שתעזור לך.בהצלחה אני מקווה שיהיה לכם עוד הרבה שמח ביחד ושתיהיו מאושרים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה לחבר
סיגל לוי23/03/2008הי אור
עבור החבר שלך הדברים ללא ספק לא הולכים כפי שהיה רוצה
נראה שקשה לו לקבל את המציאות ולנסות להפיק ממנה את המירב והוא נכנס בה "ראש בראש", נלחם, מוחה, כועס.
את יכולה לדבר עם ההורים שלו - יתכן שאת צודקת והוא במצב קשה וצריך עזרה דחופה.
כדאי להמשיך להעביר לו מסר שדואגים לו, שרוצים בטובתו, ושגם אם לא קיבל מה שרצה, עדין יש מחר שהוא יכול להפיק ממנו גם דברים שהוא רוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)