מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דכאונותחגית28/06/2013
שלום
אני חווה את התקופה אולי הכי קשה בחיי. אני בת 24 וחווה דכאונות . אני חרדתית ובוכה הרבה. החתול שלי לאחרונה נפטר (שליווה אותי מיסודי) לצערי גם הכלבה שהגיעה איתו בקטנות כבר לא תתפקד גם היא בקרוב והחבר שלי עזב אותי אחרי שנה של קשר מופלא ורציני . הוא היחיד שרצה אותי באמת לעומת גברים אחרים בעניין של חתונה וכל מה שמעבר והוא פשוט החליט שאנחנו רבים הרבה ואין לנו תחומי עניין. אני אוהבת אותו ופוחדת (יודעת ) שלא אמצא גבר אחר בטח אחד שירצה להץחתן ויראה בי אישה לחיות איתה. אולי אני מעט בכיינית אבל קשה לי מאד. לרוב כשאני בדכאון אינני אוכלת ובקושי מתפקדת. י. הייתי רוצה עזרה שאדע מה לעשות להחזיר אותו
מודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדהה ויש תקווה
קרן06/07/2013שלום
אני עברתי את הפרידה הקשה שלי לפני 3 שנים, היינו שנתיים ביחד ובחצי השנה האחרונה רבנו המון! אבל הייתי בטוחה שבהמשך נתחתן, למרות שבדיעבד עם כל הריבים והבעיות וחוסר ההתאמות שהיו בקשר, לא ברור למה חשבתי שעם כל זה יהיה לנו טוב אם נתחתן.
נפרדנו ואז עשינו טעות וחזרנו ושוב נפרדנו פרידה נוראית.
מהניסיון שלי, אני ממליצה לך אם את מרגישה שאת חייבת לחזור אליו
למרות שאתם רבים ולמרות תחומי העניין השונים, לעשות את זה
לדעת באמת באמת באמת שניסיתם הכל אלי יהיה לך נוראי כמו שלי היה, אבל לפחות תדעי באמת.
למרות שכיום אנחנו באותו הגיל, אז אם את "לחוצה" על חתונה, אז אולי לא כדי לחזור אליו ולבזבז זמן, כמו שאני גם 4 חודשים שהיינו ביחד, וגם דייטים כושלים אח"כ קשר פה של חודש של חודשיים, עד שאחרי שנה שכן חיפשתי זוגיות בעיקר כדי לעבור את האקס, הכרתי בחור נחמד ועשיתי עליו את כל התיקונים מהקשר עם האקס, לא אהבתי אותו הייתי איתו כדי להתמודד דרכו עם האקס. נפרדנו אחרי חצי שנה.
ואז אחרי חודשיים במקרה ובמזל הכרתי את החבר הנוכחי שלי, שאיתו אומנם כן יש הבדלים כי זה שני אנשים שונים שמתאחדים, אבל יש אהבה ויש תקשורת ויש קשר טוב והמון יתרונות שלא היו עם האהבה שחשבתי שנתחתן, ועם הנוכחי אומנם אנחנו רק כמה חודשים, אבל למרות ששום דבר לא יהיה כמו באהבה המשמעותית הראשונה, אני רואה בזוגיות הזו דברים הרבה הרבה הרבה יותר טובים מאשר בקודמת, וכן גם מחשבות על עתיד... אבל עתיד טוב ורגוע ונעים ומכיל בניגוד לקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאונות - תגובה
ענבל מילר היללי22/07/2013שלום לך,
אפשר בהחלט להבין את המצוקה שלך על רקע האובדנים והפרידות שהיו לך בזמן האחרון. פרידות הן קשות ומציפות, לעיתים ממלאות ביאוש וחרדה לגבי העתיד.
אני חושבת שאת מאמציך כעת כדאי להשקיע כנראה לא ב״ איך להחזיר אותו״, אלא באיך את יוצרת סיכוי להתחלה חדשה, מקבלת עזרה וליווי אולי, ושומרת על עצמך טוב יותר. האם שקלת לפנות לעזרה במסגרת טיפול? אני מאמינה מאוד שהדבר יוכל להקל עלייך בתקופה המציפה הזו, ויוכל לתת לך גם כלים להתמודדות טובה יותר בעתיד עם מערכת יחסים זוגית וכל האתגרים שבתוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)