מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני צריך התיעצותלידור13/07/2013
אני בן 26 סובל מחרדות כבר מספר שנים. אני מודע לזה ומנסה להתמודד אבל אני סובל מעוד כמה דברים ולא יודע אם זה קשור אחד לשני כגון::
אם מישהו נכנס איתי לויכוח ומרים עלי את הקול,או שבאמצע נהיגה אוטו מצפצף לי אני נכנס למין סטרס יש לי דופק מהיר פייק בירכיים כזה שלוקח לי כמה דקות להירגע
לפני כחודשים הייתי חולה ואושפזתי בבית חולים. אבא שלי בא לבקר אותי ואיך שהוא יצא מהבית חולים הוא נפל ושבר את הירך ועבר ניתוח. כל המקרה שקרה היה לי מאד קשה לא ישנתי בלילות היה לי רגשות אשמה ואני כל הזמן מנסה לעבוד על עצמי עם המחשבות אומר לעצמי לא לחשוב ומנסה לעבוד על עצמי מה שעוד יותר גרם לי לאי שקט. התחלתי לעבוד אז זה עבר לי אבל בשבוע האחרון אני מרגיש עייפות חוסר תיאבון לא בפוקוס ב 100 אחוז אפילו בשבוע האחרון שאני שומע מוזיקה אני מרגיש שזה ממשיך להתנגן לי בראש ואני יודע שאני גורם לזה . הכל בא לי בבום בחודשים האחרונים. אני בנאדם עם המון שמחת חיים וחברים.
אני מעונין לדעת אם יש עוד מקרים כאלה לאנשים אחרים
ומה כדאי לעשות תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריך התיעצות - תגובה
ענבל מילר היללי22/07/2013שלום לך,
אני מבינה מדבריך שמעולם לא היית בטיפול. כפי שכתבת, אתה מנסה להתמודד לבד עם מרבית הבעיות, בכלל זה החרדות והטרדות שכתבת עליהן.
מצד אחד זה מוערך וזה יפה, אבל נדמה לי שהגעת למקום של בלבול ומצוקה שאינם מצדיקים עוד התמודדות לבד עם כל מה שאתה חווה. יש המון כוח בלדעת לפנות לעזרה, ואני חושבת שזה גם הזמן בשבילך לעשות זאת.
ממה שתיארת נשמע שיש הרבה בלבול ומצוקה בחייך, ויש גם כוחות להתמודדות כי כפי שציינת אתה אדם עם הרבה חברים ושמחת חיים. טיפול יוכל לסייע לך לרתום את הכוחות שלך באופן יעיל יותר כדי להתמודד גם עם החולשה והמצוקה.
בוודאי שיש אנשים נוספים שמתמודדים עם חרדה ומצוקה מהסוג שתיארת, אבל הסיפור שלך הוא שלך, וצריך גם לברר אותו באופן אישי ופרטני. את זה ניתן לעשות בצורה הטובה ביותר במסגרת טיפול פסיכולוגי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך התיעצות - תגובה
ענבל מילר היללי22/07/2013שלום לך,
אני מבינה מדבריך שמעולם לא היית בטיפול. כפי שכתבת, אתה מנסה להתמודד לבד עם מרבית הבעיות, בכלל זה החרדות והטרדות שכתבת עליהן.
מצד אחד זה מוערך וזה יפה, אבל נדמה לי שהגעת למקום של בלבול ומצוקה שאינם מצדיקים עוד התמודדות לבד עם כל מה שאתה חווה. יש המון כוח בלדעת לפנות לעזרה, ואני חושבת שזה גם הזמן בשבילך לעשות זאת.
ממה שתיארת נשמע שיש הרבה בלבול ומצוקה בחייך, ויש גם כוחות להתמודדות כי כפי שציינת אתה אדם עם הרבה חברים ושמחת חיים. טיפול יוכל לסייע לך לרתום את הכוחות שלך באופן יעיל יותר כדי להתמודד גם עם החולשה והמצוקה.
בוודאי שיש אנשים נוספים שמתמודדים עם חרדה ומצוקה מהסוג שתיארת, אבל הסיפור שלך הוא שלך, וצריך גם לברר אותו באופן אישי ופרטני. את זה ניתן לעשותמ בצורה הטובה ביותר במסגרת טיפול פסיכולוגי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה מקצועית כדי ללמוד וויסות-עצמי
אירית כהן22/07/2013שלום לידור,
אתה מעיד על עצמך שאינך יודע לווסת את תגובותיך הרגשיות - ולכן 'נכנס לסרטים' או מאבד שליטה עצמית [סובל מסימפטומים של חרדה או מרים קול].
ובאירועים לא נעימים, כאלו שמתרחשים לעתים - מה לעשות? - לכולנו, אתה 'יוצא מהאזימוט'..
התחלת עבודה חדשה גורמת לכל אחד מידה 'אופטימלית' של התרגשות ואפילו חרדה טבעית קלה, אך נשמע שההתרגשות שלך עולה על גדותיה ומציפה אותך.
אני ממליצה בחום שתפנה לייעוץ פסיכולוגי כדי ללמוד דרכים לוויסות-עצמי, [ואם צריך היעזר לתקופה קצרה בטיפול תרופתי].
הרגש בטוב, ובהצלחה בעבודה החדשה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)