מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מוכיח שבעלה לא חבר?שולי20/05/2007
אמא מטיילת עם בנה המתקרב לגיל 30, ומדגישה בפני שהוא החבר הכי טוב שלה. ולעולם לא ראיתי אותה מטיילת עם בעלה, היא נראית מדוכדכת האם כשהיא מדגישה שהוא החבר הכי טוב שלה, זה מוכיח שבעלה לא חבר בגלל שאמרה את זה או זה לא אומר כלום? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין אדם לחברו...
רונן דוד20/05/2007
אין מה לעשות,
אומרים שהקשר של אם עם בנה אמיץ וחזק יותר מכל קשר אחר, אמא זו אמא,
אבל זה לא אומר שבעלה או בן זוגה פחות משמעותי בשבילה.
ובכלל, אני נגד השוואות, כל קשר והייחודיות שלו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המשמעות?
שולי20/05/2007ערב טוב. ישבתי עם ביתי על ספסל בשדרה. גבר אחד שמכיר אותנו התקרב אלינו , הביט בי ובבת שלי ואמר לה: "את זכית" אני לא בטוחה אם הבנתי נכון, האם התכוון לזה שהיא זכתה לאמא כזאת, זה משהו חיובי עלי??סליחה על התמימות ותודה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי פשוטו כמשמעו...
רונן דוד21/05/2007
כמו שהוא אמר,
זכית באמא שאוהבת אותך ודואגת לך,
כך אני מבין וזה לא מובן מאליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולי, נראה שאת עסוקה בנסיון להבין
הילה הראל23/05/2007משמעויות של יחסים בין אנשים. את מביאה מספר דוגמאות: אם ובנה, אם ובתה, אמירות שונות של אנשים בקירבתך.
אם משמעות היא דבר שמעניין אותך, מדוע שלא תעשי זאת באופן רציני ומעמיק, במסגרת של טיפול למשל? זה יכול להיות מאוד מעניין עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)