האם מוכיח שבעלה לא חבר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם מוכיח שבעלה לא חבר?
    שולי
    20/05/2007

אמא מטיילת עם בנה המתקרב לגיל 30, ומדגישה בפני שהוא החבר הכי טוב שלה. ולעולם לא ראיתי אותה מטיילת עם בעלה, היא נראית מדוכדכת האם כשהיא מדגישה שהוא החבר הכי טוב שלה, זה מוכיח שבעלה לא חבר בגלל שאמרה את זה או זה לא אומר כלום? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מוכיח שבעלה לא חבר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בין אדם לחברו...

רונן דוד
    20/05/2007

אין מה לעשות,
    אומרים שהקשר של אם עם בנה אמיץ וחזק יותר מכל קשר אחר, אמא זו אמא,
    אבל זה לא אומר שבעלה או בן זוגה פחות משמעותי בשבילה.
    ובכלל, אני נגד השוואות, כל קשר והייחודיות שלו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה המשמעות?

שולי
    20/05/2007

ערב טוב. ישבתי עם ביתי על ספסל בשדרה. גבר אחד שמכיר אותנו התקרב אלינו , הביט בי ובבת שלי ואמר לה: "את זכית" אני לא בטוחה אם הבנתי נכון, האם התכוון לזה שהיא זכתה לאמא כזאת, זה משהו חיובי עלי??סליחה על התמימות ותודה על המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי פשוטו כמשמעו...

רונן דוד
    21/05/2007

כמו שהוא אמר,
    זכית באמא שאוהבת אותך ודואגת לך,
    כך אני מבין וזה לא מובן מאליו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולי, נראה שאת עסוקה בנסיון להבין

הילה הראל
    23/05/2007

משמעויות של יחסים בין אנשים. את מביאה מספר דוגמאות: אם ובנה, אם ובתה, אמירות שונות של אנשים בקירבתך.
    אם משמעות היא דבר שמעניין אותך, מדוע שלא תעשי זאת באופן רציני ומעמיק, במסגרת של טיפול למשל? זה יכול להיות מאוד מעניין עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו