מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות על טיפולקרן22/07/2013
שלום וברוכה הבאה
אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי כ-5 חודשים
המטפלת שלי גרה רחוק ממני וזה לא פשוט להגיע אליה בלי רכב (דבר שכרגע אין ברשותי), היא לוקחת 300 ש"ח לפגישה האם המחיר סביר לקליניקה פרטית בצפון הארץ? כעת אני מרגישה שהיום שלי מתעכב בהרבה מאוד זמן מבוזבז בשל המפגשים האלה, אם אקבל פרסטקטיבה אולי ארגיש יותר בנוח להוציא כסף על מוניות וכך הזמן המבוזבז יקטן...
חשבתי אולי להפסיק את הטיפול ולעבור לטיפול דרך מוסד הלימודים אבל לא יודעת איך להפסיק את הטיפול, היא מקסימה אבל אין לי את הכלים לדעת האם היא עוזרת לי באמת, היא בעלת ניסיון רב ויש לה הרבה מטופלים והיא נהדרת והתחברנו... אבל איך אדע האם היא באמת עוזרת לי ו"שווה את ההשקעה" אנחנו מדברות על מה שקורה לי בחיי היום-יום ולפעמים נוגעות בעבר, אין לי באמת מושג מה אמור להיות ומה התוצאות צריכות להיות בטיפול פסיכולוגי...
אני בטיפול גם ממניעים אישיים אבל גם ממקצועיים אני חוששת שאהיה בטיפול ארוך מאוד ולא רוצה שיצא כך שהמטפלת תהייה הכי קרובה אליי בגלל האינטניסביות שיש בפגישות האלה... וזה גם מאוד מתסכל... רק 50 ד' מרגיש שכלום לא נפתר בזמן הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על טיפול - תגובה
אירית כהן23/07/2013שלום קרן, להחלפת פסיכולוג-מטפל יש 'מחיר', הלוא כבר התחלתן תהליך מסויים.. מאידך השיקולים הכלכליים שלך גם הם לגיטימיים. אנחנו נדרשים בחיינו לא פעם לעשות 'סדרי עדיפויות'.
אין לי כמובן כל אפשרות לייעץ לך בעניין זה, לדעתי הכתובת לשאלותייך היא הטיפול שלך, העלי באופן פתוח עם המטפלת שלך את התלבטותך הכלכלית, את נושא "תיאום הציפיות" [לאילו תוצאות כל אחת מכן מצפה בטיפול שלך], גם את תחושות התסכול שלך. אם מדובר בפסיכולוגית מוסמכת ומיומנת בטיפול היא תתייחס לכל אלו באופן הנכון.
והערת אגב, בדקי היטב את הזמינות של אופציות אחרות, האם לא קיימת רשימת המתנה ארוכה באותו מוסד לימודים והאם הטיפול שם מתקיים ללא הפסקות גם בחופשות-לימודים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)