שאלות על טיפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלות על טיפול
    קרן
    22/07/2013

שלום וברוכה הבאה

אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי כ-5 חודשים
    המטפלת שלי גרה רחוק ממני וזה לא פשוט להגיע אליה בלי רכב (דבר שכרגע אין ברשותי), היא לוקחת 300 ש"ח לפגישה האם המחיר סביר לקליניקה פרטית בצפון הארץ? כעת אני מרגישה שהיום שלי מתעכב בהרבה מאוד זמן מבוזבז בשל המפגשים האלה, אם אקבל פרסטקטיבה אולי ארגיש יותר בנוח להוציא כסף על מוניות וכך הזמן המבוזבז יקטן...
    חשבתי אולי להפסיק את הטיפול ולעבור לטיפול דרך מוסד הלימודים אבל לא יודעת איך להפסיק את הטיפול, היא מקסימה אבל אין לי את הכלים לדעת האם היא עוזרת לי באמת, היא בעלת ניסיון רב ויש לה הרבה מטופלים והיא נהדרת והתחברנו... אבל איך אדע האם היא באמת עוזרת לי ו"שווה את ההשקעה" אנחנו מדברות על מה שקורה לי בחיי היום-יום ולפעמים נוגעות בעבר, אין לי באמת מושג מה אמור להיות ומה התוצאות צריכות להיות בטיפול פסיכולוגי...

אני בטיפול גם ממניעים אישיים אבל גם ממקצועיים אני חוששת שאהיה בטיפול ארוך מאוד ולא רוצה שיצא כך שהמטפלת תהייה הכי קרובה אליי בגלל האינטניסביות שיש בפגישות האלה... וזה גם מאוד מתסכל... רק 50 ד' מרגיש שכלום לא נפתר בזמן הזה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על טיפול - תגובה

אירית כהן
    23/07/2013

שלום קרן, להחלפת פסיכולוג-מטפל יש 'מחיר', הלוא כבר התחלתן תהליך מסויים.. מאידך השיקולים הכלכליים שלך גם הם לגיטימיים. אנחנו נדרשים בחיינו לא פעם לעשות 'סדרי עדיפויות'.
    אין לי כמובן כל אפשרות לייעץ לך בעניין זה, לדעתי הכתובת לשאלותייך היא הטיפול שלך, העלי באופן פתוח עם המטפלת שלך את התלבטותך הכלכלית, את נושא "תיאום הציפיות" [לאילו תוצאות כל אחת מכן מצפה בטיפול שלך], גם את תחושות התסכול שלך. אם מדובר בפסיכולוגית מוסמכת ומיומנת בטיפול היא תתייחס לכל אלו באופן הנכון.
    והערת אגב, בדקי היטב את הזמינות של אופציות אחרות, האם לא קיימת רשימת המתנה ארוכה באותו מוסד לימודים והאם הטיפול שם מתקיים ללא הפסקות גם בחופשות-לימודים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו