מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני כבר לא יודעת מה לעשותמלאך23/03/2008
אני התחלתי עכשיו תהליך של גירושים המצב הוא כזה שהבעל מקלל מנבל את הפה משפיל מאיים אני בדיכאון ואני לא יודעת מה אני יכולה לעשות כבר אייך אני מתמודדת אם האיומים ואם הדברים מסביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה במשבר
סיגל לוי24/03/2008שלום לך
גירושין הוא תהליך קשה ולעיתים ארוך. בכל מקרה, שנראה שהתהליך אצלך הוא באוירה קשה ואכן הקשר הוא קשר שלילי
נראה שאת צריכה כמה שיותר תמיכה כדי לעבור את הכל - משפחה, חברים וכו'
גם בשבילך וגם כדי שתוכלי להיות חזקה עבור ילדיך
אולי טיפול נפשי יכול לתמוך בך...
המון כוחות
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך...
יעקב24/03/2008תגידי, יש לך ילדים ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באותו מצב.
לילי01/04/2008שלום לך!
אני נמצאת באותה סיטואציה ובחו'ל ,מאוד קשה לי אך,
חושבת תמיד שיותר גרוע לא יכול להיות ,מנסה לשמור על
אופטימיות ומאמינה שעוד תבוא גם העלייה,
יש לנו כוחות נפש אדירים לעבור מכשולים גם כשקשה,
אני משכנעת אותך וגם את עצמי.
בהצלחה ותשתדלי כמוני לא להתיחס כי זה מה שהם מצפים.
ברגעים כאלו אני מתחילה לשיר ולצחוק למרות שבתוך תוכי בא
לי לצרוח ולהחזיר לו כפליים .
אני לא ירד לרמה שלו ועוד דבר,
אחרי הסערה תמיד מגיע השקט !
בהצלחה לשתינו! אמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)