אהבה בפערי גילאים.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה בפערי גילאים.
    ענבל
    24/07/2013

אני ענבל בת 24.
    נוצר קשר די עמוק ביני לבין המורה שלי לשעבר (סיימתי את לימודי, איני סטודנטית..). הוא בן 45.
    שנינו מצאנו חיבור מאוד עמוק אחד אצל השניה. דומים בהרבה מאוד דברים, יש דרגה גבוה של אמפטיה ורגישות...
    אני בחורה שדי קשה לה בכל המישור הזוגי, כיוון שאני באמת רואה את עצמי כאדם מאוד מיוחד (אין לי בעיה עם זה, ואל תשלחי אותי לפסיכולוג על זה. זה לא בעיה מבחינתי). גם הוא- אדם מאוד מיוחד, ובודד, וזו סיבה מאוד חזקה שנוצר החיבור הזה. הוא אינו נשוי, ואין לו ילדים.
    אני לא רוצה שנפגע, אני לא רוצה לפגוע בעצמי, ואני לא רוצה לפגוע בו.
    מבחינתי, לא משנה כמה אהבה תהיה ביננו, קשר עם פער גילאים של 21 שנה, נתפס אצלי כקשר לא בריא. הייתי רוצה להיות עם מישהו בגילי, זה נשמע לי פסיכי לגמרי לקיים מערכת יחסים עם גבר בן 45 (מבחינה רציונלית). הרי סביר להניח שגם אם יהיה משהו רומנטי, הוא יהיה זמני, כי הרי הוא לא יהיה לעולם הגבר של חיי. לא נתחתן, ולא נעשה ילדים... (לא שאני מחפשת את זה כרגע... אבל ללכת על מישהו כזה זה קצת להכניס את עצמי בכח לתסבוכת לא?)

מצד שני, אני לא יודעת מה לעשות.
    כרגע, אנחנו עושים טוב אחד לשני. הוא צריך אותי, כשם שאני צריכה אותו, והקשר הזה הוא הדדי והוא תורם לנו, לשנינו, וזה כיף לנו.
    אבל אני כל הזמן מפחדת שזה יתקדם הלאה... הוא היה רוצה, אבל אני מפחדת. אבל המתח המיני ביננו מחרפן אותי. אנחנו באמת אוהבים אחד את השניה.

מה עושים במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה בפערי גילאים.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה בפערי גילאים. - תגובה

אירית כהן
    25/07/2013

שלום ענבל,
    מסיבות השמורות עימך החלטת שלאור פער הגילים מערכת יחסים רצינית ביניכם היא "מבחינה ראציונלית" "דבר פסיכי לגמרי..". את בוודאי מודעת לכך שיהיו אנשים שלא יחשבו כמוך ולא יתייחסו לפער הגילים באופן כה דרמאטי או בכלל כל כך רלוונטי. אך אין חשיבות למה שחושבים אחרים, יש חשיבות רק למחשבות שלך על הנושא ול'רציונל' שלך.

הדבר שאני מוצאת כמשמעותי הוא שדווקא עם מישהו שהחלטת מראש שהוא "לא הגבר של חיי" ושלא תתחתנו - דווקא איתו את מוצאת חיבור עז, את מוצאת דמיון ביניכם, את חווה 'מתח מיני מחרפן, [וואוו.. כמה נשים שמתגעגעות לזה היו מקנאות בך], ואת מרשה לעצמך לאהוב ולחוש נאהבת.
    במלים אחרות, מרגע שהבטחת את עצמך שלא תצטרכי להתחייב את מרשה לעצמך ליהנות מהקשר.
    פחד מהתחייבות? אולי בכל זאת טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך?

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו